Çiçekçilerde 14 Şubat Yoğunluğu - Son Dakika
Yerel

Çiçekçilerde 14 Şubat Yoğunluğu

Çiçekçilerde 14 Şubat Yoğunluğu

Tekirdağ’daki çiçekçilerde, 14 Şubat Sevgililer Günü yoğunluğu yaşanıyor.

12.02.2016 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'daki çiçekçilerde, 14 Şubat Sevgililer Günü yoğunluğu yaşanıyor.

Sevgililer Günü dolayısıyla Tekirdağ'daki çiçekçilerde yoğunluk yaşanıyor. Tekirdağlı çiçekçiler, sevgililerin en çok tanesi 10 TL olan kırmızı gülü ve orkide çiçeklerini tercih ettiklerini söyledi.

Duyguları anlatmanın en etkili yolu olarak görülen çiçekler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün en çok tercih edilen hediyesi oldu. Gün dolayısıyla Tekirdağ'daki çiçekçilerde gözle görülür bir yoğunluk yaşanırken, çiçekçiler ilgiden oldukça memnun.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde uzun yıllardır çiçekçilik yapan Dinçer Çiçek Evi'ni işleten İbrahim Erol, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, gün dolayısıyla sevgililerine çiçek gönderenler arasında orta yaş gurubundaki insanların daha fazla olduğunu belirtti.

Çiçek gönderen kişilerin en çok aşk ve tutkuyu simgeleyen kırmızı gülü tercih ettiklerini aktaran Erol, bunu beyaz gül, orkide ve menekşenin takip ettiğini söyledi. Çiçek fiyatlarının gün dolayısıyla normal zamanlara göre biraz arttığını da belirten Erol, "Sevgililer Günü dolayısıyla yoğunluk mevcut. Bizler bu durumdan memnunuz. Yoğunluktan memnunuz. Çok şükür işlerimiz de iyi. Ancak geçmiş yıllara oranla biraz düşüş yaşıyoruz. Bunun da sebebi, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nün hafta sonuna denk gelmesi" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçekçilerde 14 Şubat Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement