Ciciş Esra Ersoy, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı - Son Dakika
Magazin

Ciciş Esra Ersoy, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Cesur pozlarıyla gündeme gelen Esra Ersoy, "Sanat eseri gibi fiziğim var" diyerek sosyal medya hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı.

20.09.2019 13:14  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ciciş kardeşler olarak tanınan kız kardeşlerden Esra Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ağızları açık bıraktı. Boyundan büyük bir peluş ayıya sarılan Ersoy, çırılçıplak poz verdi.

"GÜZELLİK YARIŞMALARINDA SEÇTİĞİNİZ HANGİ KIZDA BU FİZİK VAR"

Sosyal medya hesabı Instagram'da 341 bin takipçisi bulunan Esra Ersoy, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Pembe bir duvarın önünde peluş ayıya sarılarak poz veren Ersoy, altına şu notu düştü: "Dünya fenomenleri daha neler koyuyor valla. Hele Karle mi bir kadın var evli onun kocası bile olmasına rağmen ne pozlar koyuyor. Sanat eseri gibi fiziğim var madem havamı atim bence. Ayrıca 33 yaşındayım ve hiç spor yapmıyorum. 18 yaşında olup kaç genç kız bu fizikle yarışabilir? Güzellik yarışmalarında seçtiğiniz kaç kızda bu kıvrımlar var? Podyumda hepsini sollar rüzgar gibi eser geçerim valla isterlerse 190 boyunda olsunlar. 172 boyumla hepsine 1000 basarım. Vakti zamanında baba amca dayı korkusundan güzellik kraliçesi unvanı da alamadım. Ama görüldüğü üzere Taçsız kraliçeyim."

Ciciş Esra Ersoy, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı
Fotoğrafın tamamını yayın politikamız gereği yayınlayamıyoruz.
Ciciş Esra Ersoy, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Son Dakika Magazin Ciciş Esra Ersoy, Instagram hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (70)

  • Gülay: Laiklik özgürlük bu işte bunu istediler bu ahlaksızlar 71 55 Yanıtla Rıdvan : Çok doğru kendi kazdigimiz kuyudayiz şu an 0 0
  • Vayy: Toplum da tecavüz istismAr artıyo diyolar sonra şu ahlaksızlığa bak 104 3 Yanıtla
  • Neco: Bize ne.hayvan barınağına git.orada uyuz eşekler,köpekler var.sevinsinler . 70 5 Yanıtla sanane: kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 11 33 Bananemi: Benim onlara ulaşamama gerek yok.zaten katalogda kayıtları var.Onlar bize böyle haberlerle ulaşıyorlar. 7 2
  • rezilsin : idam böyle vücudunu sergileyenlere de gelsin yalnızca sapıklık yapan erkeklere değil eşitlik varsa eğer böyle karaktersiz kadınlar da idam edilsin bakalım ondan sonra ... ... açabiliyorlar mı 24 3 Yanıtla : Şaka mısın ya sen idamı çocuk oyuncağı zannettiniz galiba boynunuza ilmik geçirmezler zannedip idam idam diye bağırmayın bir hatanız olur bunun geri dönüşü olmaz aklınızı başınıza toplayın 0 0
  • mehmet: allah belanızı versin sizin gibi ahlaksızların 26 0 Yanıtla
  • hacı yapıcı: Bizim pamuk tüylerini döktüğü zaman bundan daha güzel görünüyor. 19 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement