Cide'de Eğitim Kurumları Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Cide'de Eğitim Kurumları Sergisi Açıldı

Cide\'de Eğitim Kurumları Sergisi Açıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde eğitim kurumları tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

02.06.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide ilçesinde eğitim kurumları tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

İlçede hizmet veren okul ve kurumlar Belediye Meydanında yılsonu sergisi açtı. Öğretim yılı boyunca öğrencilerin ve kursiyerlerin çeşitli derslerde hazırladıkları ürünleri içeren serginin açılışı ilçe Kaymakamı Fatih Demir ve Belediye Başkanı Nejdet Demir tarafından gerçekleştirildi. Serginin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan, "Okullar yalnızca bilgilerin aktarıldığı dört duvardan oluşan binalar değildir. Öğrencilerimizin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı, becerilerin geliştirildiği, yeteneklerin tespit edildiği kurumlardır. Bu yıl içerisinde kurumlarımız birçok sosyal, sportif etkinlik gerçekleştirdi. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

2014 - 2015 öğretim yılı içerisinde yapılan sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verilerek ödüllendirildi. Ardından Cide Eğitim Kurumları Sergisinin kurdelesi Kaymakam Fatih Demir, Belediye Başkanı Nejdet Demir, Emniyet Amiri Engin Süngü, ilçe Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan, ilçe Müftüsü Adem Yıldız ve ilçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Adem Önal tarafından birlikte kesildi.

Öğrenci ve kursiyerlerin derslerde yaptığı birbirinden özel eserler okul stantlarında vatandaşların büyük beğenisini kazandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cide'de Eğitim Kurumları Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement