Çift Kol Nakli Yapılan Atilla Kavdır'ın Vefatı - Son Dakika
Yaşam

Çift Kol Nakli Yapılan Atilla Kavdır'ın Vefatı

Çift Kol Nakli Yapılan Atilla Kavdır\'ın Vefatı

Türkiye'nin yüz nakli yapılan ilk hastası olan Uğur Acar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, hayatını kaybeden Atilla Kavdır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

04.05.2012 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yüz nakli yapılan ilk hastası olan Uğur Acar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, hayatını kaybeden Atilla Kavdır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Baba İbrahim Kavdır ve anne Ayşe Kavdır'a baş sağlığı dileyen Uğur Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kavdır'ın ölüm haberini aldığında çok üzüldüğünü söyledi.

Atilla ile güzel zamanlar geçirdiklerini belirten Acar, ameliyattan 4 saat önce kendisiyle tanıştığını, ameliyatın ardından ise hastanede birlikte fizik tedavi gördüklerini dile getirdi. Acar, "Yeni bir hayata beraber ışık yakacaktık ama olmadı. İkimiz yeni bir yola girmiştik. Kardeşimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın da aileye baş sağlığı diledi. Bu tür ameliyatların erken döneminde enfeksiyon riskinin bulunduğuna dikkati çeken Akaydın, "Ameliyatın üzerinden bir yıl geçseydi bu tür riskler kalkabilirdi. Acınızı yürekten paylaşıyorum. Ömer Özkan çok önemli ve başarılı bir cerrah. Ancak bu tür durumlar dünyanın her yerinde olabiliyor. Mekanı cennet olsun. Bu, Allah'ın takdiridir" diye konuştu.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Çift Kol Nakli Yapılan Atilla Kavdır'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı
    16:34 Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı

    Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken yangın çıkan tırda hasar oluştu. Tevfik Acar'ın (47) kullandığı I 21 ES yabancı plakalı hurda yüklü tırın motor kısmından Ulubel mevkisinde duman çıkmaya başladı. Aracı güvenlik şeridine çeken sürücü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Gümüşhacıköy Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonucunda tırda hasar meydana geldi.

  • Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor
    16:24 Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan restoranda, 4 çeşit yöresel lezzetten oluşan menü, 40 liradan halkla buluşturuluyor. Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde bulunan restoranda günlük hazırlanan menüler, öğle ve akşam saatlerinde vatandaşlara ikram ediliyor. Uygulama, vatandaşlara daha ucuz yemek sunabilmek amacıyla başlatılmış olup, halktan olumlu dönüşler almaktadır.

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü
    16:14 Yozgat Valisi: Depremden etkilenen köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahır hasar gördü

    Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli dünkü depremden etkilenen Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerine bağlı köylerde 8 cami, 147 ev ve 14 ahırın hasar gördüğünü söyledi. AFAD ekipleri, vatandaşlara çadır, battaniye ve yemek dağıttı. Vali Özkan, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, altyapıda herhangi bir arıza olmadığını belirtti.


Advertisement