Çift'lik Bank: Tosun Firarda Filmi - Son Dakika
Sinema

Çift'lik Bank: Tosun Firarda Filmi

Çift\'lik Bank: Tosun Firarda Filmi

Çift'lik Bank: Tosun Firarda filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Çift'lik Bank: Tosun Firarda filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

20.09.2018 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdikleri kaza sonrasında aynı hastanede tedavi olan Cenk ve Tosun kısa sürede yakın arkadaş olur. 6 ay boyunca hastanede birbirlerine destek olan ikili taburcu olduktan sonra birlikte yaşamaya karar verir. Saf biri olan Cenk evde sürekli cep telefonundan çiftlik oyunu oynamaktadır. Oyunu merak eden Tosun oyunu inceleyince aklına bir fikir gelir. Tosun, bu oyunu ücretli bir hale getirmeyi düşünür ve bunun için de Cenk’i kullanacaktır. Cenk’e bir bilgisayar çaldırarak işe başlayan Tosun’un planı kısa tutar. İnsanlar oyuna oldukça ilgi göstermiştir ve bu sayede ikili yüklü miktarda para kazanır. Tosun işleri daha da ilerletmeyi kafasına koymuştur. Gerçek bir çiftlik açınca daha inandırıcı olacağını ve bu sayede daha çok para kazanacağını düşünen Tosun Cenk ile birlikte 'Çift'lik Bank'ı kurar. İkili bu sayede birçok insanı dolandıracaktır.

Yönetmen: İsmail Hakkı Koç

Senaryo: İsmail Hakkı Koç

Oyuncular: Burak Alkaş, Fercan Bay, Murat Övüç, Kadir Gültekin, Alisha Rene, Tayfun Sav, Duygu Özlen, Gökhan Çelik, Yaşar Şengül, Vahdet Çakar, Emre Köroğlu, Saniye Demirbaş, Yılmaz Arıkan, Burak Yerlikaya

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Çift'lik Bank: Tosun Firarda

Yapımcı Firma: Best Brothers Production

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 90 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 16.11.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Çift'lik Bank: Tosun Firarda Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement