Çiftçilere tarım sigortası anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Çiftçilere tarım sigortası anlatıldı

Çiftçilere tarım sigortası anlatıldı

Malatya'da çiftçilere, tarım sigortaları konusunda bilgilendirme yapılarak, ürünlerin sigorta yaptırılmasının faydaları dile getirildi.

25.02.2020 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da çiftçilere, tarım sigortaları konusunda bilgilendirme yapılarak, ürünlerin sigorta yaptırılmasının faydaları dile getirildi.

Battalgazi İlçesi, Beydağı ve Hatunsuyu Mahallelerinde; Battalgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile TARSİM Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen çiftçi toplantılarında Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) 2020 uygulamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, TARSİM Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan, Battalgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Basri Hacıoğlu, İlçe Müdürlüğü görevli personelleri, Battalgazi İlçesi mahalle muhtarları ve çok sayıda üretici katıldı. Toplantıya katılan üreticilere TARSİM Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan ile TARSİM görevlileri Cumali Ayhan ve Ömer Faruk Marasalı tarafından yapılan sunumda 5363 Sayılı Tarım Sigortaları Kanunu ile Tarım Sigortalarının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasının sağlanması, üreticilerin doğal afetlerden ve diğer oluşabilecek risklerden korunması amacına yönelik, gerekli uygulamaların hatasız ve hızlı bir şekilde yürütülmesi ve 2020 yılında TARSİM kapsamına alınan tarımsal ve hayvansal riskler konularında bilgiler verildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çiftçilere tarım sigortası anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.


Advertisement