Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü

Antalya'da çiftlik kredisi almak için kiralanan arazideki 100'e yakın kaz ve tavuk, kredi çekildikten sonra kendi hallerine bırakıldı. Yürek burkan olayda kendi başına bırakılan kazların tamamı, tavukların ise büyük kısmı sıcak havada açlık ve susuzluktan öldü.

14.09.2020 08:28  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, bir şahıs çiftlik kredisi almak için kiraladığı araziye 100'e yakın kaz ve tavuk bırakarak, kredi çekildikten sonrahayvanlar kendi hallerine bırakıldı. Sıcak havada, kazların tamamı, tavukların ise büyük kısmı açlık ve susuzluktan öldü.

KÖTÜ KOKU ÜZERİNE FARK EDİLDİ

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Odabaşı Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, iddiaya göre bankadan çiftlik kredisi çekmek için 100'e yakın kaz ve tavuk satın aldı. Kiraladığı araziyi de çitle çeviren kişi, krediyi çektikten sonra kaz ve tavukları kaderine terk etti. Bir süre sonra sıcak havanın da etkisiyle açlık ve susuzluktan kazların tamamı, tavukların da bir kısmı öldü. Çevreye yayılan kötü koku üzerine vatandaşlar rahatsız olunca korkunç manzara ortaya çıktı. Mahalle sakini bir kişi ölen kaz ve tavukları cep telefonuyla görüntüledi. Kazların büyük kısmının yüzüstü yatarak öldüğü dikkati çekerken, havuz olarak kullanılan bir alanda ise 10'a yakın kazın aynı yerde telef olduğu görüldü.

''BU RESMEN CİNAYET''

Kötü manzara karşısında ilgili yerlere şikayette bulunacaklarını belirten Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, "Bu resmen cinayet. İnsanla hayvan öldürmenin hiçbir farkı yok. Bunu her ne amaçla yaptılarsa yazıklar olsun. Her yere şikayet edip takipçisi olacağız" dedi.

İşte yürek yakan o görüntüler;

Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü
Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü
Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü
Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü
Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çiftlik kredisi çekmek için aldığı kaz ve tavuklar açlık ve susuzluktan öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • lazo: bu adam dalandırıcılıkdan içeri atılmalı 22 0 Yanıtla
  • qqq: yazıktır be aynısını yapacaksın aç susuz hapiste ölene kadar yatacak 16 0 Yanıtla
  • Turk: Devleti böyle soyuyorlar.devlet her imkanı veriyor insanımız sahtekar 8 1 Yanıtla
  • alperen yıldız: ALLAH C.C AYNI ÖLÜM SANA SİZLERE NASİB OLSUN. 8 1 Yanıtla
  • vahşet: adam sırf kredi çekmek için göstermelik kaz alıp ölüme terk etmiş, şimdi de bankadan çektiği krediyi yani bizim ödediğimiz vergileri ve tasarrufumuzu kimbilir nerede yiyordur. Şimdi anladınız mı bankalara zorla kredi verdirirsen sonunun ne olacağını. 8 0 Yanıtla
  • FARUK : BU HAYVANLARIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KİŞİYE AĞIR CEZALAR VERİLMELİDİR 5 0 Yanıtla
  • diyojen: NE kadar beddua dua etsek yok arkadaş duymuyor. BİTSE DE GİTSEK 2 1 Yanıtla
  • devletin malı deniz: piyasada kredi çekip işi batıran esnaf dolu böyle kredi vereceğine o paralarla fabrika kurun.boşa gitmesin. 2 0 Yanıtla
  • Zülüm sahibine döner : E soyanı örnek alırlarsa soyarlar 1 1 Yanıtla
  • Kredi : Bize pandemi döneminde 10 bin lirayı fazla görüp vermeyenler sahtekarlara kredi yağdırıyor bu konuyla ilgili hakkımı helal etmiyorum 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elazığ'da aşırı yağış nedeniyle yol çöktü, beton mikseri devrildi
    12:55 Elazığ'da aşırı yağış nedeniyle yol çöktü, beton mikseri devrildi

    Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde aşırı yağış nedeniyle yol çöktü ve seyir halindeki beton mikseri devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Alican Kırca cinayetinin zanlısı polise teslim oldu
    12:55 Muğla'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan Alican Kırca cinayetinin zanlısı polise teslim oldu

    Muğla'nın Milas ilçesinde Hocabedrettin Mahallesi'nde yürüyen Alican Kırca, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Kırca olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı M.A. cinayetten 12 gün sonra polise teslim oldu ve tutuklandı.

  • Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı
    12:54 Denizli'de yaşlı kadını dolandıran 3 kişiden 2'si tutuklandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde kendilerini jandarma olarak tanıtan 3 kişi, yaşlı kadını tutuklanacağı tehdidinde bulunarak yaklaşık 900 bin lira dolandırdı. İhbar üzerine yapılan operasyonla 2 şüpheli tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı
    12:51 Dilovası'nda çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Olayın ardından kaçan Ümit Y'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Emre T. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı
    12:49 Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı

    Şehit aileleri ve şehit babalarına yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis talep edilen gazeteci Can Ataklı hakim karşısına çıktı.

  • İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti
    12:45 İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 93 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı 31 bin 819'a yükseldi. İsrail güçlerinin, baskın düzenlediği Şifa Hastanesi'nden çekildiği de bildirildi.

  • Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü
    12:44 Edremit'te metruk bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan metruk bir bina, park halindeki otomobilin üzerine çöktü. Olay sonucunda araçta maddi hasar meydana geldi. Bölgeye emniyet ekipleri sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı.

  • Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı
    12:43 Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu 2'si ağır olmak üzere toplam 6 işçi yaralandı. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle göçük altında kalan işçiler kurtarıldı. Yaralı işçiler, çevre hastanelere sevk edildi ve ikisinin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı
    12:35 Erzincan'da FETÖ/PDY üyesi 2 kişi tutuklandı

    Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 2 FETÖ/PDY üyesi tutuklandı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, örgüt mensupları yakalandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı
    12:32 İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerindeki adreslerde nesli tehlike altındaki hayvanların tahnit edildiği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 405 parça hayvan ve bitki türü ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele ve CITES'e aykırılık suçlarından işlem başlatıldı.


Advertisement