Çiftlikköy Belediyesinde Tis İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Çiftlikköy Belediyesinde Tis İmzalandı

Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

04.01.2018 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çiftlikköy Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 2 yıl süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile Hizmet-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Keskin tarafından imza altına alındı.

Silpagar yaptığı konuşmada, Çiftlikköy Belediyesi çalışanlarının bölgedeki en iyi maaşı almasını istediğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu toplu iş sözleşmesiyle Çiftlikköy Belediyesi bünyesindeki tüm işçilerimize 2 yıl süreliğine sosyal haklarda yüzde 36 oranında ücret zammı artışına gidildi. 2019-2024 zammını tekrar ek protokolle değerlendireceğim. Bunu daha önce de yaptım çünkü biz büyük bir aileyiz. Tüm işçilerimize zamları hayırlı uğurlu olsun."

Hizmet İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Keskin de Çiftlikköy Belediyesi'nin, Türkiye'nin önde gelen sözleşmesine sahip olduğunu ifade ederek, "Bu konuda Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar'a ve ekibine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin tüm işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Keskin, imza töreni sonunda Silpagar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiftlikköy Belediyesinde Tis İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement