Çiftlikköy'de Kavşak Projesi Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Çiftlikköy'de Kavşak Projesi Çalışmaları

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçeden geçen Kocaeli-Yalova karayolunda yapılacak kavşağın inşaatına gelecek ay başlanacağını bildirdi.

11.03.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçeden geçen Kocaeli- Yalova karayolunda yapılacak kavşağın inşaatına gelecek ay başlanacağını bildirdi.

Silpagar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çiftlikköy'ü ikiye bölen D-100 karayolunda yapılacak kavşak projesi ile trafik kazalarında yaşanan can kayıplarının azaltılmasının hedeflendiğini söyledi.

İhalesi geçen ay yapılan kavşak projesinde inşaat çalışmalarının nisan ayında başlayacağını ve projenin 4 ayda tamamlanacağını aktaran Silpagar, 7 milyon 416 bin liraya mal olacak projenin yapımı esnasında yol geçişlerinin Devlet Hastanesi Kavşağı ile Aydınkent Kavşağı arasından sağlanacağını açıkladı.

Silpagar, şöyle konuştu:

"Kavşak projesi ile yol şeritleri kademeli artırılacak. Proje yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda olacak. Sürücüler ister hiçbir engele takılmadan İzmit-Yalova karayolunu transit bir şekilde geçebilecek, isterlerse de Çiftlikköy istikametine doğru ulaşım sağlayabilecek. Bu kavşağın en önemli hususlarından biri de trafik ışıklarına ihtiyaç duyulmamasıdır. Bu da trafiğin kontrollü ve akıcı bir şekilde işleyişini sağlayıp trafik yoğunluğunu azaltacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiftlikköy'de Kavşak Projesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement