Çiftlikköy'de Ramazan Ayında 270 Bin Çiçek Dikilecek - Son Dakika
Yerel

Çiftlikköy'de Ramazan Ayında 270 Bin Çiçek Dikilecek

Çiftlikköy\'de Ramazan Ayında 270 Bin Çiçek Dikilecek

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yazlık çiçek ekimine ilçenin en uzun caddesi olan Atatürk Caddesi’nden başladı.

09.06.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yazlık çiçek ekimine ilçenin en uzun caddesi olan Atatürk Caddesi'nden başladı. 270 bin mevsimlik çiçekle renklenecek olan Çiftlikköy'de dikim çalışmaları gece gündüz sürüyor.

Atatürk Caddesi'nin Çiftlik Mahallesi giriş kısmında 9 kişilik ekiple başlayan çalışmalar, ramazan ayı boyunca gece ve gündüz devam edecek. Mevsime en uygun çiçekler olan begonya, vapur dumanı, ateş çiçeği ve kadife çiçekleriyle donatılmaya başlanan Çiftlikköy'de sahil şeridi ve park alanları başta, ilçenin tamamında ekim yapılacak. Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların sahil şeridi, park alanları, orta refüjler, belediye sosyal tesisleri, cami bahçeleri ve muhtar evleri bahçelerinde gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Mevsimlik çiçek dikimlerinin ilçenin doğal güzelliklerini ve modern siluetini ortaya çıkardığını ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da, "Çok renkli mevsim çiçekleriyle Çiftlikköy'ün çehresini güzelleştiriyoruz. İlçemizde yeşil dokunun görselliğini artırmak amacıyla ihtiyaç olan yerlerinde bu çalışmaları yapıyoruz. Rengarenk bir Çiftlikköy hepimiz için ayrı güzellikler sunuyor" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlikköy'de Ramazan Ayında 270 Bin Çiçek Dikilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement