Çiğdem Karaaslan'dan Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Politika

Çiğdem Karaaslan'dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 2019'un 19 Mayıs 1919'un 100. yılı olduğuna işaret ederek, "2019, istiklale aşık bir millet olarak Samsun'umuzdan tüm dünyaya güçlü mesajlar vereceğimiz yeni bir dönemin başlangıcı ve millet olarak geleceğe söyleyeceğimiz söz ile tarihi bir...

31.12.2018 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 2019'un 19 Mayıs 1919'un 100. yılı olduğuna işaret ederek, "2019, istiklale aşık bir millet olarak Samsun'umuzdan tüm dünyaya güçlü mesajlar vereceğimiz yeni bir dönemin başlangıcı ve millet olarak geleceğe söyleyeceğimiz söz ile tarihi bir dönüm noktası olacaktır." ifadesini kullandı.

Karaaslan, yayımladığı yeni yıl mesajında, yeni umutlarla karşılanan 2019 yılının ülke, bölge ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.

Türkiye'nin 2018 yılında her alanda büyüdüğünü, hedeflerine ulaştığını ve ülkenin dünyadaki itibarının daha da yükseldiği bir yıl olduğunu belirten Karaaslan, "Sevinçleri, hüzünleri, başarıları, kayıpları ve kazançlarıyla geride bıraktığımız 2018 yılının ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden hep birlikte el ele verdiğimiz, omuz omuza durduğumuz, kararlılıkla çalışmaya devam ettiğimiz, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm gariplere ve mazlumlara insanlığın yegane umudu olarak kapılarımızı, gönüllerimizi açtığımız, insani yardımlarda dünyanın en cömert ülkesi olduğumuz bir yıl olarak kayıtlara geçmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Karaaslan, 2019 yılında birlik, beraberlik ve kardeşlikten alınan güçle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde demokrasinin daha da ileriye taşınacağına, ülkeyi Cumhuriyetin 100. yılı için koyulan hedeflere ulaştırmada gereken gayret ve her türlü fedakarlığın milletçe gösterileceğine yürekten inandığını vurguladı.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin yalnızca şehirlerin değil ülkenin kaderini belirleyeceğinin altını çizen Karaaslan, mesajında şunları kaydetti:

"2023 hedeflerimize ulaşmamızda bir eşik niteliği taşıyan yerel seçimlerle de Türkiye'nin ekonomide, siyasette ve hayatın her alanında yeni başarılar kazanarak gücüne güç katacağı, milletimizin desteği ve üstlendiğimiz sorumluluğun gereğiyle ülkemizin aydınlık geleceğine emin adımlarla yürüyüşünü sürdüreceği bir yıl olacak. 2019, tüm dünya ve ülkemiz için olduğu kadar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından İstiklal Mücadelemizde ilk adımın atıldığı kurtuluş şehrimiz, milletvekili olmaktan gurur ve onur duyduğum Samsun'umuzun sahip olduğu tarihi anlam nedeniyle de büyük önem taşımaktadır. 2019, Samsun'da yakılan Milli Mücadele meşalesinin tüm Anadolu'ya yayıldığı bir milat olan 19 Mayıs 1919'un 100. yılı olması vesilesiyle, istiklale aşık bir millet olarak Samsun'umuzdan tüm dünyaya güçlü mesajlar vereceğimiz yeni bir dönemin başlangıcı ve millet olarak geleceğe söyleyeceğimiz söz ile tarihi bir dönüm noktası olacaktır."

Çiğdem Karaaslan, güvenlik güçleri ve kahraman Mehmetçik'e güç ve kuvvet, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sıhhat diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çiğdem Karaaslan'dan Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım
    17:48 Kocaeli'ye 21 yılda 305 milyar liralık yatırım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'ye yapılan yatırımları tek tek sıraladı. Son 21 yılda Kocaeli'ye 305 milyar liraya yakın yatırım yapıldı. Yatırımlar arasında eğitim, gençlik ve spor, sağlık, konut, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım, sanayi ve teknoloji gibi alanlar bulunuyor.

  • Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti
    17:46 Bakan Bayraktar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, Uşak'ta esnafı ziyaret etti. Bakan Bayraktar, esnafın sıkıntılarını dinledi ve belediye başkanlarıyla buluşmak için Uşak Belediyesi'ne geçti.

  • Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak
    17:45 Antalya, Yeni Toplu İş Yerleriyle Tanışacak

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Antalya'nın önümüzdeki dönemde yeni toplu iş yerleriyle tanışacağını söyledi. Tütüncü, esnaflarla yaptığı görüşmelerde, pek çok sektörün toplu iş yerleri içerisinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Antalya'nın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, yeni sanayi siteleri, esnaf siteleri ve toplu iş yerlerinin önemine dikkat çekti. Tütüncü, Antalya'nın ekonomisine can veren, fırsatlar sunan bir belediye ile karşılaşacaklarını söyledi.

  • Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti
    17:40 Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti

    20. Dönem DYP Milletvekili Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal, 90 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze namazı Hulusi Akar Cami'nde kılındı ve birçok siyasi isim katıldı. Çilsal'ın cenazesi eski mezarlığa defnedildi.

  • İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum:
    17:37 İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar lansmanında konuşan Kurum: "5 yılda yaptığının 2 katını biz 1 yılda yapacağız"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen 'İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar' lansmanında ilk 6 ay ve 1 yıllık acil eylem planını detaylı bir şekilde anlattı.

  • Çevre Bakanı: Şehirlerimizi depreme dirençli yapmalıyız
    17:34 Çevre Bakanı: Şehirlerimizi depreme dirençli yapmalıyız

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem kuşağında yer alan Türkiye'de şehirlerin depreme dirençli şekilde inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Özhaseki, depremlerin son 100 yılda 130 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden olduğunu belirtti. Bakan, şehirlerin merkezlerini ve altyapılarını güçlendirdiklerini ve depremzede vatandaşların evlerine oturuncaya kadar yanlarında olacaklarını ifade etti.

  • Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık
    17:32 Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarımızı geri çekme kararı aldık

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin açıklama yaparak, AK Parti'nin zorlandığı yerlerde adaylarını geri çekme kararı aldıklarını belirtti.

  • Çorum Belediye Başkanı Gazze'ye Destek Verdi
    17:32 Çorum Belediye Başkanı Gazze'ye Destek Verdi

    Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, mahya ile Gazze'deki direnişe destek verdiğini açıkladı. Çorum, Türkiye'de ilk kez mahya ile Gazze'ye destek veren bir il oldu.

  • BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: 'Emeklinin parasını devlet vermez, vatandaş verir'
    17:31 BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: 'Emeklinin parasını devlet vermez, vatandaş verir'

    Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Trabzon Beşikdüzü mitinginde yaptığı konuşmada, emeklilere para verilemediği söylemlerine karşılık olarak, emeklinin parasını devletin değil, vatandaşların verdiğini belirtti. Baş, toplumun zenginleşmesini ve refah içinde yaşamasını istediklerini vurguladı.


Advertisement