Çiğdem Tunç Tiyatrosu İlk Oyununun Perdelerini Açıyor - Son Dakika
Güncel

Çiğdem Tunç Tiyatrosu İlk Oyununun Perdelerini Açıyor

Çiğdem Tunç Tiyatrosu İlk Oyununun Perdelerini Açıyor

Kendi inandığı ilkeler doğrultusunda yol almaya karar veren sanatçı tiyatrosunun ilk oyunu 'El Deliye Biz Akıllıya Hasret' isimli vodvil tarzındaki komedinin son hazırlıklarını tamamladı.

20.10.2016 08:17  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tiyatro, Sinema ve Televizyon dünyasında yıllardır başarılı işlere imza atan Çiğdem Tunç kendi tiyatrosunu kurarak, kafasındaki sanat anlayışına uygun oyunlarla seyirci ile buluşmaya karar verdi.

Çiğdem Tunç Tiyatrosu 'El Deliye Biz Akıllıya Hasret' isimli oyunuyla, 7 Kasım Pazartesi günü saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon'da görkemli bir gala ile tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyunda hem yönetmen hem de oyuncu olarak yer alan Çiğdem Tunç, Sema Aras, Özkan Ayalp, Murat Parasayar, Ünal Zorer, Deniz Değirmenci, Onur Sarıaltın, Şebnem Erdener, Aron Buniel ve Alper Çorumluoğlu'ndan oluşan çok değerli bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Valentin Katayev'in yazdığı, Göksel Kortay'ın dilimize çevirdiği 'El Deliye Biz Akıllıya Hasret' isimli oyununun sahne uyarlaması Onur Sarıaltın ve Süreyya Gökhan Atmış, kostümleri Şinasi Günaydın, dekoru Yusuf İnan Güneş, ışık tekniği Abdullah Koç, müzikleri Nida Şan, afiş tasarımı ise Şahin Tuhan tarafından yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiğdem Tunç Tiyatrosu İlk Oyununun Perdelerini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement