Çiğli Belediyesi ile MMO Arasında Asansör Bakımı İçin Protokol - Son Dakika
Yerel

Çiğli Belediyesi ile MMO Arasında Asansör Bakımı İçin Protokol

Çiğli Belediyesi ile MMO Arasında Asansör Bakımı İçin Protokol

İzmir'in Çiğli ilçesinde asansör bakımlarının periyodik olarak yapılabilmesi için Çiğli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında protokol imzalandı.

10.12.2015 10:36  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, asansör bakımlarının periyodik olarak yapılabilmesi için Çiğli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi arasında protokol imzalandı.

Çiğli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi, asansör bakımların periyodik olarak yapılabilmesi için düzenlenen törenle bir protokol imzaladı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın tarafından imzalanan protokolle, asansörlerin tescil belgeleri ve uygunluğu kontrol edilecek.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "İlçemizde bin 400 civarında asansör var. İnşaat sektörü de oldukça hareketli ve onlarca bina yapılıyor. Bu binalarda kullanılan asansörlerin ilk tescil belgelerinin verilmesi ve diğer binalardaki asansörlerin kontrollerin yapılmasını önemsiyoruz. Bu işi yapan özel servisler de fahiş fiyatlar istiyor. Biz bu işin hem daha uygun fiyatla hem de güvenilir olması açısından makine mühendisleri odası tarafından yapılmasını istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli Belediyesi ile MMO Arasında Asansör Bakımı İçin Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement