İstanbul'un Göbeğinde, Cihad Edenlere Yardım Dilediler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Göbeğinde, Cihad Edenlere Yardım Dilediler

İstanbul\'un Göbeğinde, Cihad Edenlere Yardım Dilediler

Ramazan bayramında Ömerli'de bir araya gelen grup, Kurban Bayramı'nda da İstanbul'da bir halı sahada buluştu, cihad edenlere yardım diledi.

10.10.2014 12:53  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan bayramında Ömerli'de biraraya gelen grup, Kurban bayramında da İstanbul'da bir halı sahada buluştu.

BU KEZ HALI SAHADA BULUŞTULAR

Ramazan Bayramı'nda Ömerli'de toplu namaz kılan grup, Kurban bayramında da biraraya geldi. Buluşmaya ilişkin görüntüler, ramazan bayramındaki buluşmanın yayınlandığı internet sitesinde paylaşıldı. Bu kez buluşulan adres belirtilmedi ancak görüntülerden biraraya gelinen yerine bir halı saha olduğu görülüyor.

MÜSLÜMANLARIN KURBAN NAMAZI GÖRÜNTÜLERİ

Görüntüler, "İstanbul'da gerçekleştirilen Müslümanların kurban bayramı namazı görüntüleri" duyurusuyla yayınlandı.

ÇOCUKLARA OYUNCAK SİLAH

Namaz ve bayramlaşma da çok sayıda çocuğun da bulunduğu görülüyor. Çocuklardan birinin dağıtılan oyuncak silah ile arkadaşıyla şakalaşması dikkat çekiyor.

CİHAD EDENLERE YARDIM DİLEDİLER

Bayram hutbesi yaklaşık yarım saat sürüyor. Hutbeyi veren kişinin konuşmasında, "Dünyanın doğusunda batısında ister cihat ederek ister davet ederek şirki yeryüzünden kaldırmaya çalışan tüm müslümanlara yardım etsin" şeklinde hitap ediyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA ÖMERLİ'DE BULUŞMUŞLARDI

IŞİD'e öven yayınlarıyla dikkat çeken internet siteleri Ramazan bayramında Ömerli'deki buluşmanın görüntülerini yayınlamıştı. İstanbul Valiliği yapılan haber üzerine şu açıklamayı yapmıştı: "Son günlerde bazı basın yayın organlarında, İstanbul Valiliği'nin izniyle IŞİD tarafından Ömerli'de cihat çağrısı yapıldığı şeklinde haberler yer almaktadır. Konu ile ilgili Valiliğimize yapılmış bir müracaat olmaması sebebiyle verilen bir izin de söz konusu değildir. Valiliğimizin haksız yere itham edildiği asılsız haberler sebebiyle kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir" denilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'un Göbeğinde, Cihad Edenlere Yardım Dilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement