Cihanbeyli'de Rahmet Akşamları - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Rahmet Akşamları

Cihanbeyli\'de Rahmet Akşamları

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi organizasyonunda Cihanbeyli’de Rahmet Akşamları programı düzenlendi.

21.07.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi organizasyonunda Cihanbeyli'de Rahmet Akşamları programı düzenlendi.

Kent Meydanında düzenlenen programa Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis Üyeleri Tamer Yılmaz, İsrafil Alp, Eski İl Genel Meclis Üyeleri Cemal Babaoğlu ve Ali Sait Öztürk, AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, Emniyet Amiri Ali Harmancı, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan ayının rahmet olduğunu ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, "Bu güzel Ramazan akşamında bizleri buluşturan Allah'a hamdediyorum. Rabbim bu aylarda yapmış olduğumuz dualarımızı kabul etsin. Bu dualarımıza Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizi ve çocuklarımızı da katarsak rabbim o yolda edeceğimiz duaları da kabul eyler inşallah. Bugün Rahmet Akşamları programı ilçemizde gerçekleştiriliyor. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Filistin'deki zulmü ortaya koyan sinevizyon gösterisi sunuldu. Ardından, orta oyunu Meddah ve Hacivat-Karagöz gösterileri ile söyleşiler gerçekleştirildi, ilahiler seslendirildi.

Etkinlikte, vatandaşlara gül şerbeti ve şeker ikram edilirken çocuklara balon hediye edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Rahmet Akşamları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement