Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği

Cihanbeyli\'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

25.06.2014 10:38  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nun kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

Soma Hakimliğine atanan Battal Şener, Bilecik'in Gölpazarı ilçesi hakimliğine atanan Mehmet Emin Doğan'a bugün Cihanbeyli'de veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cumhuriyet Savcısı Ali Arslan, Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Kılıç, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Emniyet Amiri Ali Harmancı, adliye personeli, daire amirleri ve emniyet mnnsupları katıldı.

Cihanbeyli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Hakim Battal Şener ve Mehmet Emin Doğan'a teşekkür eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli'nin daha huzurlu bir ilçe olmasında katkı sağlayan tüm güvenlik güçlerine, Cihanbeyli halkına ve hakimlere teşekkür etti.

Cihanbeyli'de görev yapan tüm kamu görevlilerinin yüreğinde ayrı bir yer ettiğini ifade eden Kale, Cihanbeyli'de kamu hizmeti veren ve daha sonrasında tahin yoluyla ayrılan insanlarla gönül bağının ebedi olduğunu sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement