Cihangir Bana Göre Değilmiş - Son Dakika
Magazin

Cihangir Bana Göre Değilmiş

Cihangir Bana Göre Değilmiş

İki yıldır İstanbullu olan Aslıhan Gürbüz şehre hem aşık olan, hem de onunla geçinemeyenlerden.

03.03.2012 06:03  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv'nin sevilen dizisi 'Yahşi Cazibe'nin Azeri 'Cazibe'si Aslıhan Gürbüz; henüz iki yıllık İstanbullu... Ama boş kaldıkça şehrin keyfini çıkarıyor. Eminönü'nde dolaşıyor, Haliç kıyılarına ve Adalar'a iç geçiriyor. Beşiktaş ise onun mabedi gibi... Ünlü oyuncu; kariyer planlarını ve İstanbul hakkındaki düşüncelerini Touch İstanbul dergisinden Tolga Akyıldız'a anlattı:

Konya'DA OKUDUM

Konya'da konservatuvar okumak büyük bir çılgınlık gibi geliyor şimdi bakınca... Ama o zamanlar ne ben, ne de arkadaşlarım buna takılmadık. Son sınıftayken Rüçhan Çalışkur'la tanıştım. Sonra 'Bir Bulut Olsam' dizisi geldi.

'Yahşi Cazibe' ekibinden farklı ekiple, bir tiyatro oyununda oynamaya cesaretim yok. Ancak; Engin Hepileri'nin bir oyun teklifiyle gelmesini bekliyorum, buradan duyurulur...

CİHANGİR'İ SEVMEDİM

Konya'da dört yıl boyunca Zamine Haciyeva ve Fuat Raufoğlu'dan oyunculuk derslerimi Azeri Türkçesi'yle aldığım için, Azerice'ye kulak aşinalığım vardı. Yapımcı ve senaristimizin isteği üzerine; 'Cazibe'nin kullandığı dil, Türkiye'deki Türkler'in daha net anlayabileceği bir dil oldu.

Çengelköy'de oturuyorum. İstanbul'da ikinci yılımı doldurmadım daha. Bakırköy'den sonra Beşiktaş; en son da bir süreliğine Cihangir'de yaşadım. Ama Cihangir bana göre değil; uyumayan bir mahalle orası... Müzik, kavga, kırılan şişe sesleriyle, sabahın 02.00'sinde yatağınızdan fırlayabiliyorsunuz.

Yaşayabileceğim en güzel yer Çengelköy. Bol ağaç, küçük çarşı, tatlı ve güler yüzlü komşular, kavgasız kornasız bir sokak...

BEŞİKTAŞ'I İYİ BİLİRİM

Müdavimi olduğum mekanlar; Kadıköy Namlı, Nusr'et, Cihangir Savoy Balık, Haliç'te Cibalikapı Balıkçısı, Beşiktaş'ta Cafe Faruk, Nişantaşı'nda Limonata.

En çok Beşiktaş'ta vakit geçiriyorum. Avucumun içi gibi bilirim. Galata ve Eminönü ise zamanı unuttuğum yerler. Kadıköy'ün incik boncukçusunu çok severim. Yeni yeni Bağdat Caddesi'ni keşfediyorum ve orayı da çok seviyorum. Zaman zaman Harbiye, Nişantaşı sokaklarını arşınlarım. Moda sahilinde de yürürüm.

İstanbul çok sorunlu, büyüdüğüm ve yaşadığım hiçbir yere benzemeyen, acımasız bir şehir.

OYUNCUNUN BAŞINA GELEBİLECEK EN İYİ PARTNER HAKAN

Dizideki partnerim Hakan Yılmaz; bir oyuncunun başına gelebilecek en iyi partner! Projeden evvel bir tek onu tanıyordum. Fakat kamera arkasında tüm oyuncular bir önceki dizilerinde yine birlikte çalışmış, koca bir aile gibiydiler. Bu yüzden çabuk kaynaştık. Sonuçta ortaya çalışmaya değil, sanki eğlenmeye gidilen bir set çıktı. Bence dizinin başarısının nedeni de bu!

'Yahşi Cazibe'den sonra emekli olmayacağım tabii ki ama hemen bir şeylere başlayabileceğimi sanmıyorum. Durup dinlenmek istiyorum. Komedi mi, dram mı? Onu da bilmiyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Cihangir Bana Göre Değilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement