Cihat Arslan: "Beraberlik Adil Bir Sonuç Oldu" - Son Dakika
Spor

Cihat Arslan: "Beraberlik Adil Bir Sonuç Oldu"

Altay ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor’un teknik direktörü Cihat Arslan, ilk yarı kendilerinin, ikinci yarı ise Altay’ın daha iyi oynadığını ifade ederek, “Beraberlik adil bir sonuç oldu” diye konuştu.

02.09.2018 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altay ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Adanaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ilk yarı kendilerinin, ikinci yarı ise Altay'ın daha iyi oynadığını ifade ederek, "Beraberlik adil bir sonuç oldu" diye konuştu.

Ligde Altay'a konuk olan Adanaspor, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın kağıt üzerinde kendileri için zor göründüğünü ifade ederek, Altay'ın ise favori olduğunu dile getirdi. Maça iyi başladıklarını kaydeden Arslan, "Kısa paslarla iyi geldik. 1-0'dan sonra ikinci golü atabilirdik. İlk yarı 3-0 içeri girip maçı kopartabilirdik. Geçmişten kalan bir hesap vardı. Onun için Altay'ın motivasyonunun iyi olacağını biliyorduk. Gece ile gündüz gibi bir maçtı. İlk yarı biz, ikinci yarı onlar hak etti. Beraberlik adil bir sonuç oldu" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cihat Arslan: 'Beraberlik Adil Bir Sonuç Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca, Hakem Sinan Bilen'in itirazı kısmen kabul edildi. Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı reddedildi. Beşiktaş'ın AFDK'nın kararına itirazı da reddedildi.

  • Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere
    17:38 Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere

    Seferihisar'da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği, temiz havada yürüyüş ve spor yapabileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Seferihisar'ın değerine değer katacak bir çalışma olduğunu söyledi.

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.


Advertisement