Çıkan Yangında Evleri ile Birlikte 1 Yıllık Yiyecekleri de Küle Döndü - Son Dakika
Güncel

Çıkan Yangında Evleri ile Birlikte 1 Yıllık Yiyecekleri de Küle Döndü

Çıkan Yangında Evleri ile Birlikte 1 Yıllık Yiyecekleri de Küle Döndü

Afyonkarahisar’da meydana gelen yangında 3 büyükbaş hayvan telef olurken, evleri ile birlikte 1 yıllık yiyecekleri de yanan aile yangında her şeylerini kaybettiklerini belirterek devletin kendilerine yardım elini uzatmasını istedi.

03.08.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da meydana gelen yangında 3 büyükbaş hayvan telef olurken, evleri ile birlikte 1 yıllık yiyecekleri de yanan aile yangında her şeylerini kaybettiklerini belirterek devletin kendilerine yardım elini uzatmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Karacaören beldesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Halil İbrahim Ozan ve kardeşlerinin yaşadığı evde yangın çıktı. Eski ahşap yapıdan yayılan yangın ahır, samanlık, kiler ve kömürlüğe sıçradı. Yangına önce aile üyelerinin ve belde sakinlerinin müdahale ettiği aktarılırken, daha sonra olay yerine itfaiye çağrıldı. İhbar üzerine yangın bölgesine, Pazaraağaç, Işıklar, Kocaöz, Karacaören, Derecine, Çay ilçe ve belde itfaiyeleri ile İl Özel İdaresi ve Orman İşletme Müdürlüğüne ait itfaiye ekiplerinin sevk edildiği kaydedildi. Yaklaşık 2 saat süren yangının ardından Ozan ailesine ait ev ve eklentileri tamamen yanarken, ailenin 1 yıllık yiyecekleri ve ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvanında telef olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın diğer evlere sıçramadan yaklaşık 2 saat içerisinde kontrol altına alındığı aktarıldı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, çıkan yangında ailenin büyük zarar gördüğünü ifade ederek, aileye acilen yardım edilmesi gerektiğini söyledi. Algül, "Aile zaten kıt kanaat geçiniyordu. Yangında gelir kaynakları olan hayvanları ile birlikte evlerini, her şeylerini kaybettiler. Devletimizin bu aileye acilen yardım elini uzatması gerekiyor. Bizde gerekli konularda ailemize yardımcı olmaya ve yaralarını bir an önce sarmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çıkan Yangında Evleri ile Birlikte 1 Yıllık Yiyecekleri de Küle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement