Çikolata Yemek Öpüşmekten 4 Kat Daha Zevkliymiş - Son Dakika
Yaşam

Çikolata Yemek Öpüşmekten 4 Kat Daha Zevkliymiş

Çiftler üzerinde yapılan araştırmaya göre çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı.

25.11.2015 12:43  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çikolata yemenin öpüşmekten daha fazla heyecan ve zevk verdiği belirlendi.

ÇİKOLATA YEMEK ÖPÜŞMEKTEN DAHA ZEVKLİ

İngiliz Middlesex Üniversitesi'nin çiftler üzerinde yaptığı araştırmaya göre, çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı.

ÇİKOLATA DAHA ÇOK ZEVK VERİYOR

Ananova internet sitesindeki habere göre, çikolata kalp atışlarını iki katına çıkarıyor ve beyinde heyecan dalgası yaratıyor. Middlesex Üniversitesi'nden David Lewis, sonucun kendilerini şaşırttığını belirterek "Uyarıcı maddeler içerdiği için çikolatanın kalp atışlarını artırmasını bekliyorduk, ancak bu sürenin uzunluğu ve beyindeki güçlü etki şaşırtıcı." dedi.

Araştırmada, çikolatanın ağızda eridiği anda yarattığı etkiyi saptamak amacıyla, kalp ve beyindeki hareketleri izlemek için gönüllüler bazı cihazlara bağlandı.

ÇİKOLATA YERKEN KALP ATIŞLARI HIZLANIYOR

Araştırma sonucunda, çikolata yemenin beyni öpüşmeye göre daha aktif hale getirdiği, kalp atışlarının dakikada 60'tan 140'lara kadar çıktığı belirlendi.

Çikolata Yemek Öpüşmekten 4 Kat Daha Zevkliymiş

Son Dakika Yaşam Çikolata Yemek Öpüşmekten 4 Kat Daha Zevkliymiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ispartali : kesinlikle agizda cikolata ile opusmek bence daha guzel benimle opusen bir daha opusuyor mesala 1 12 Yanıtla
  • Dmg-mori: EBRU iyimisin ne yasaklanmali.. opusmekmi çikolata mi .. sen şişme bebekle karıştırdın.. o obur kanalda 9 0 Yanıtla
  • Dmg-mori: Ya EBRU dilini ağzına iyi veremiyor , aynı şikayet bende de var, yabancı bayanlara bak önce dili veriyor dilleri surterken öpüşme sehvetleniyor .. 2 4 Yanıtla
  • FENERBAHCEMMM: Öpuşmek kadar guzel bisi varmi ama tabi her gun 5 kere öpusursen ayri 4 1 Yanıtla
  • ÇAĞRI: Sayın Vatandaşlarım.Vatanımız AKP sayesinde bir uçuruma gelmiştir.Tahmin ediyorum ki,ok yaydan çıktı.Bugün veya yarın Rusya ile kapışabiliriz(İnşallah olmaz).Fazla uzatmayacağım.Yurtdışından ve yurtiçinden bu AKP ,yi destekleyenleri,İktidara getirenleri Vatan ve Milletimizi korumak için gidip silahlanmalarını, arz ederim.Saygılarımla. 1 4 Yanıtla
  • BoNeS: Ulan bizim erkek milleti, kömürle karalasalar iki lafımızla çözerler şerefsizim :) 4 1 Yanıtla
  • hgmvm: tamamen yalan üzerine kurulu gerekçe bir çalışma olmuş universitenin adına bak hele cokolata stoklari kabarmış 4 0 Yanıtla
  • Dmg-mori: Ya çikolatayı ağızda sulandirip , birbirine alıp alıp veriyorsun ya ondan zevklisi yok.. 1 3 Yanıtla
  • SEDAT: Bırakın la bu işleri öpüşmenin verdiği zevki hazzı hangi çikolata verir öpüşmek isteyen 3 0 Yanıtla
  • 555: Savaş yapmak, savaş kazanmak, savaş kaybetmek onemli değil. Onemli olan çevre kirliliği. Atmosfer gittikçe bozuluyor. Buzlar eriyor. Iklim ısınıyor. O zaman canlilar yok olacaklar...ama butün dünya aklini başina toplarsa, bu kurtulabilir..bütün dünya senin olsa ne yazar, eğer sen yanliz isen.demek istedigim, birbirimizi yok etmeyelim...sözum emperyalist ülkelere. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement