Cildiniz MFM Cosmeceuticals Ürünleri ile Işıldayacak - Son Dakika
Güncel

Cildiniz MFM Cosmeceuticals Ürünleri ile Işıldayacak

Rebul Eczanesi'nin yeni kozmetik markası MFM Cosmeceuticals Skin Dew serisi ile yeni yılda ışıl ışıl bir cilde kavuşacaksınız.

10.12.2012 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Rebul Eczanesi sahibi Ecz. Mehmet Müderrisoğlu'nun kozmetik ve eczacılığı bir araya getirerek oluşturduğu yeni markası MFM Cosmeceuticals'in aydınlatıcı serisi Skin Dew, yeni yıla yeni bir ciltle girmek isteyen kadınların gözdesi olacak. Cilde aydınlık bir görünüm kazandırarak ışıltı veren çok özel bitki özlerinden oluşan Skin Dew serisi, Skin Whitening Cream SPF 30 ve Skin Whitening Serum ile bakımlı kadınlara yeni yılda yeni bircilt armağan edecek.

Skin Whitening Cream SPF30 ve Skin Whitening Serum

İçerdiği meyan kökü ekstresi, çayır papatyası, zerdeçal etkili antioksidan Curcuma Longa ve çay bitkisi Camelia Sinensis ile kadınların en büyük cilt problemlerinden cilt lekeleri, akneleri ve ciltteki renk değişikliğin tedavisinde etkili sonuçlar sunarak güçlü antioksidan etkisiyle cilt yaşlanmasına karşı koruma sağlıyor.

Cildi ton farklılıklarına karşı korumak için özel olarak geliştirilen Skin Whitening Cream SPF 30 ayrıca cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden de koruyor. Skin Whitening Serumise cilde sağlıklı ve doğal bir görüm sağlayarak ışıltınızı her zaman ışıltılıbir cilde sahip olmanızı sağlıyor. İçerdiği hyaluronik asit sayesinde nemlenen cilt daha genç bir görünüm vaat ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cildiniz MFM Cosmeceuticals Ürünleri ile Işıldayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement