Çilek Mobilya'nın Geleceği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Çilek Mobilya'nın Geleceği Masaya Yatırıldı

Yeni Hedefler, Büyüyen Çilek temalı bayi toplantısında, Çilek Mobilya'nın geleceği masaya yatırıldı.

10.06.2013 10:04  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, toplantıda bayilere en başarılı mağaza, satış rekortmeni mağaza, müşteri odaklı mağaza, en güzel mağaza, en büyük mağaza, sadakat ödülü ve yenilikçi girişimci dallarında ödüller verildi. Bayiler ödüllerini Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek'in elinden aldı.

İkinci gün "Yeni Hedefler ve Büyüyen Çilek" konseptli toplantının açılış konuşmasını yapan Muzaffer Çilek, Çilek olarak, "her çocuğun ve her gencin dünyası ayrı, hayalleri farklı" düşüncesiyle yola çıktıklarını belirterek, "1995'ten bu yana, hayallerin yaşam bulacağı konsept tasarımlara odaklandık. Bugün gelinen noktada Çilek; dünya standartlarında ürünler sunan, Türk Patent Enstitüsü tarafından da, "Meşhur Marka" (Tanınmış Marka) olarak kabul edilmiş bir markadır. Biz bu başarıyı buradaki 180 kişilik ekipten alıyoruz. Onların emeği, gücü, desteği bize bu günlere getirdi" ifadelerini kullandı.

Bugün toplam 5 kıtada; 66 ülkede; 444 satış noktasına, 2.000 çalışana, 60.000 metrekare satış alanına ve yıllık yaklaşık 220 milyon liralık perakende cirosuna sahip oldukları bilgisini veren Çilek, "2013 yılında hedefimiz daha ilerisi. Bu hedef doğrultusunda 2013 yılında iletişim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Çilek, sadece Türkiye'de değil, dünyada da çocuk mobilyası denilince ilk akla gelen marka olmak istiyor. Bunda bayilerimizin rolü de çok önemli. Yurt dışındaki büyümenin kaynağı da Türkiye'deki bayilerimizdir, bu topraklardaki köklerimizi kuvvetlendirirken dallarımızı geliştireceğiz" dedi.

-Yeni ürünler ilgi gördü-

Genel Müdür Yardımcısı Metin Özçelik ise Çilek'teki yenilikleri ve yeni hedefleri anlattı. Toplantıda aynı zamanda piyasaya sunulacak yeni ürünler ve seriler de paylaşıldı. Dalmaçyalı Karyola, Black Pirate serisinin yeni modülü olan Köpekbalığı çalışma masası, genç seri White Chocolate ve bebek serisi Softy bayilerden büyük ilgi gördü.

Pazarlama İletişim Müdürü Meltem Turgan, Dijital Pazarlama Müdürü Teoman Tuğsuz ve CRM Müdürü Sedef Şahin ise "Çilek'te Yeni İletişim Dönemi"ni sundular. Toplantıda Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan "Satış Noktasında Marka Olmak", Ekonomist Gazeteci ve Yazar Yrd. Do. Dr. Mustafa Özel ise "Türkiye'de Tüccar Olmak" konulu birer konuşma yaptılar. Ayrıca iki ayrı seansta söz Çilek bayilerine verildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek Mobilya'nın Geleceği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement