Çilek serasının naylonlarını kesip paramparça ettiler - Son Dakika
3.Sayfa

Çilek serasının naylonlarını kesip paramparça ettiler

Çilek serasının naylonlarını kesip paramparça ettiler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Durmuş Ali Yılmaz'a ait 2.5 dönüm çilek serasına naylonu kesilmek suretiyle zarar verildi.

05.02.2023 00:58  Güncelleme: 01:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Durmuş Ali Yılmaz'a ait 2.5 dönüm çilek serasına naylonu kesilmek suretiyle zarar verildi.

Perşembe günü çilek topladığını belirten Durmuş Ali Yılmaz, serasında 40-50 bin lira dolayında zarar olduğunu belirterek "bunu yapan insan olamaz" dedi.

Aksaz Mahallesi Arap Su Yolu üzerinde bulunan Durmuş Ali Yılmaz isimli vatandaşa ait 2.5 dönümü kapalı 3 dönümlük çilek bahçesine, kapalı alanın naylonları kesilerek zarar verildi.

Sabah geldiğinde sera naylonunun kesici bir alet ile yırtıldığını gören Durmuş Ali Yılmaz, jandarma ve Tarım ilçe Müdürlüğü yetkililerini arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, sera çevresinde bulunan ev ve işyerlerinde olayın meydana geldiği yeri görecek güvenlik kamerası araştırması yaptı.

Olanlara anlam veremediğini belirten Durmuş Ali Yılmaz, "Perşembe günü çilek topladım ve ilaç attım. Bugün sabah geldiğimde 3 dönümlük bahçede 2.5 dönümlük kapalı alanın naylonlarının kesilmesi suretiyle zarar verildiğini gördüm. Bir insan naylondan ne ister ki. Bunu yapan insan olamaz. Eğer bir derdin varsa gel benimle hallet. Bunu yapanların bulunmasını ve hak ettiği cezayı almasını istiyorum. Zararım 40-50 bin lira civarında" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çilek serasının naylonlarını kesip paramparça ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü yakalandı
    10:22 Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü yakalandı

    Bursa'nın Nilüfer ilçesinde atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü, kaçtıktan sonra 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olayı gören bir tanık, motorcunun kaçarken yakalandığını ve darp edildiğini belirtti.

  • Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:21 Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. 2 şüpheli kıskıvrak gözaltına alınırken; 130 gram uyuşturucu madde ve 9 bin 700 TL para ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden birinin 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak olduğu öğrenildi.

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

  • Emirdağ'da bir kişi darbedilerek öldürüldü, zanlılardan biri tutuklandı
    10:07 Emirdağ'da bir kişi darbedilerek öldürüldü, zanlılardan biri tutuklandı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bir kişinin evinde darbedilerek öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 zanlıdan biri tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay yerinden kaçan zanlılar Uşak'ta yakalanmıştı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.


Advertisement