Çılgın aşık davul ve meşalelerle kız arkadaşından af diledi - Son Dakika
Güncel

Çılgın aşık davul ve meşalelerle kız arkadaşından af diledi

Zonguldak'ta yaşayan Mert Uzun, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla barışmak için meşale ve pankartlarla kız arkadaşının iş yerine giderek af diledi. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen kız arkadaşı ise, Mert Uzun'un bu güzel jestine affederek karşılık verdi.

22.11.2019 12:57  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta yaşayan Mert Uzun, 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla barışmak için davul, meşale ve pankartlarla kız arkadaşının iş yerine giderek af diledi.

DAVUL VE MEŞALELER EŞLİĞİNDE AF DİLEDİ

Çılgın aşık Mert Uzun, tartıştığı kız arkadaşıyla barışmak için 'Nasıl ki gökyüzü yıldızsız, dalgasız toprak susuz olmuyorsa bende sensiz olamam Melisa'm pankartı yaptırdı. Fevzipaşa Sokak'ta arkadaşlarıyla beraber ilerleyen genci görenler şaşkınlık yaşadı. Arkadaşlarıyla birlikte sloganlar atan genç, kız arkadaşının çalıştığı iş yerine davul ve meşaleler eşliğinde giderek af diledi.

GÜZEL JESTE AFFEDEREK KARŞILIK VERDİ

Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen kız arkadaşı ise Mert Uzun'un bu güzel jestine affederek karşılık verdi. İki çılgın aşığın duygu dolu anlarına çevredeki vatandaşlarda alkışlayarak destek verdi.

Çılgın aşık davul ve meşalelerle kız arkadaşından af diledi
Çılgın aşık davul ve meşalelerle kız arkadaşından af diledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çılgın aşık davul ve meşalelerle kız arkadaşından af diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement