Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filmi - Son Dakika
Güncel

Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filmi

Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filmi

Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son görevlerinde Carmen ve Juli anne babasının başını büyük bir dertten kurtarmıştı. Müthiş casus genlerine sahiptiler. Ama daha vahşi buluşlar,ayrıca insanın kanını donduran aygıtlar ve daha fazla sorumluluk içeren hayatlarının en muazzam macerasına acaba hazırlar mı? Dünyanın kaderi yine, geçen yıla göre biraz daha geniş olan onların omuzlarındadır.

Üstelik bu kez görev ailedeki her bir ajanı deneyecektir.

Casus ailenin macerası ÇILGIN ÇOCUKLAR 2 ile geri dönüyor.

Ajan Cortez ailesinin macera dolu yaşamlarına dair yepyeni bir bölüm.

Küçük Cortez’leri son gördüğümüzde, kaçırılan aile büyüklerini kurtarmak üzere tesadüfen ajan oldukları bir ” aile işi’’ üstlenmişlerdi. Ajanlara özgü aygıtları, insanı hayrete düşüren bir zekayla kullanarak, bu aletler ve parlak zekalarının da sayesinde ailelerini ve dünyayı kurtarmışlar ve çocukların da kahraman olabileceklerini ispatlamışlardı. Bu başarıdan sonra 2. Derece OSS ajanı olarak terfi eden Carmen ve Juni kendilerine verileceğinden emin

oldukları ya da öyle olduğunu düşündükleri görevi gerçekleştirmek için kolları sıvar. Dünyayı, bir bilim adamını yarattığı garip yaratıkların yaşadığı gizemli bir volkanik adadan koruyacaklar ve bunun için tüm aile bireyleri; büyükanne ve büyükbaba Cortez de dahil olmak üzere, işin içinde olacaklardı. Bu ada haritalarda yer almamakta ve Bermuda Şeytan Üçgeni gibi adanın civarına yaklaşan tüm gemi ve uçaklar radarlardan kaybolmakta ve onlardan bir daha haber alınamamaktadır. Hiçbir radar ve elektronik aygıtın çalışmadığı bu adaya giden iki kardeşin bu zorlu görevi başarmak için kıvrak zekaları ve kurnazlıklarından başka güvenebilecekleri hiçbir şey yoktur... ve bir kez daha dünyanın kaderi bu muhteşem ikilinin ellerindedir.

Yönetmen: Robert Rodriguez

Senaryo: Robert Rodriguez

Oyuncular: Steve Buscemi, Daryl Sabara, Alexa Vega, Carla Gugino, Antonio Banderas

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: Spy Kids 2: Island of Lost Dreams

Yapımcı Firma: Dimension Films [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 99 dk.

Resmi Sitesi: http://www.spykids2.com/

Vizyon Tarihi: 27.12.2002

Son Dakika Güncel Çılgın Çocuklar 2 :Kayıp Düşler Adası Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement