Cilt Bakımı - Son Dakika
Güncel

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı

Tatil dönüşlerinde yıpranan ciltlerin ileride daha büyük sorunlara yol açmasını istemeyen ve kışa hazırlık yapmak isteyen bayanlar güzellik merkezlerine akın ediyor.

14.10.2012 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatil dönüşlerinde yıpranan ciltlerin ileride daha büyük sorunlara yol açmasını istemeyen ve kışa hazırlık yapmak isteyen bayanlar güzellik merkezlerine akın ediyor. Uzmanlar, bakım yaptırmak isteyen kadınların sağlıkları açısından sertifikalı ve konu ile ilgili diploma sahibi insanlarla çalışması gerektiğini belirtirken, yanlış merkezlerde uygulanan tedavilerin sağlık sorunlarına sebep olacağını ifade ediyor.

İzmir'de güzellik merkezi sahibi olan Ayşe Revan ve Sevcan Erdoğan yazdan çıkan ciltlerin yıpranmaması ve kışa hazırlanması için çeşitli yöntemler anlatırken, bayanların kışa girerken mutlaka yüz bakımı yaptırmaları gerektiğini vurguladı.

Vatandaşların tatil dönüşünde cilt bakımı yoğunluğu yaşadıklarını belirten Sevcan Erdoğan, şöyle konuştu: "Kavitasyon, radyo frekans ve lenf drenaj olarak bir paket hazırladık. Çok rağbet gören bir paket oldu. Son dönemde yüz bakımı için yoğunluk yaşıyoruz. Altın argan ve havyar maske olarak iki çeşit maske uyguluyoruz. Altın arganı nemlendirme amaçlı kullanıyoruz. Nem ve yağ dengesini düzenleyici bir maskemiz var. Çok yoğun bi talep var. Bizde yetişmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizin yüzlerini kışa hazırlamaya çalışıyoruz."

Ayşe Revan ise yurt dışında insanların cilt bakımlarına daha çok önem verdiklerini belirtirken şunları söyledi: "Bizim insanlarımız ciltlerine dikkat etmiyor. Ama yurt dışında insanlar bu konuda daha dikkatli. Özellikle mevsimsel değişikliklerde ciltlerine mutlaka bakım yaptırıyorlar. Ülkemizde erkek ve bayanlar saçlarına verdikleri önemi ciltlerine göstermiyor. Bu çok yanlış bir durum. Mutlaka bakım yapılmalı ve mevsimsel değişikliklerden korunmak için yıpranmamak için ciltler korumaya alınmalı. Bu ileriki yaşlarda sorun yaşanmasını engelleyecek bir yöntemdir."

Ayşe Revan, metroseksüel erkeklerinde kendilerini sık sık ziyaret ettiğini belirtirken, erkeklerin en çok epilasyon için geldiklerini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cilt Bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement