Cimbom'un Tadı Yok: 0-0 - Son Dakika
Spor

Cimbom'un Tadı Yok: 0-0

Cimbom\'un Tadı Yok: 0-0

Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanında iki puan bırakarak zirve yolunda yara aldı.

26.01.2014 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmalarında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, rakibiyle 0-0 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşadı.

Sar-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Salih Dursun maçın ikinci yarısında oyuna dahil olurken, Gaziantepspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın da geleceği hakkındaki belirsizliğin giderilmesiyle ilk maçına çıktı.

Golsüz ilk yarı

0 - 0

3

İsabetli şut

4

8

İsabetsiz şut

12

8

Korner

3

15

Faul

9

1

Sarı kart

0

0

Kırmızı kart

0

%42

Topla oynama

%58

Karşılaşmanın ilk yarının genelinde oyun düşük tempoda geçerken, her iki takım da net gol pozisyonları üretmekte zorlandılar.

4. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Felipe Melo kaleye yaklaşık 30 metrelik bir mesafeden vuruşunu yaptı ama Karcemarskas gole izin vermedi. Dönen topu Umut kafayla kaleye gönderdi ama meşin yuvarlak Litvanyalı eldivenin elinde kaldı.

12. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Sneijder, yanındaki Umut'a aktardı pasını. Müsait durumdaki golcü oyuncu istediği vuruşu yapamadı ve top Karcemarskas'ta kaldı.

19'da sol kanatta topla buluşan Sneijder, rakibinden sıyrılıp sağ ayağıyla ortasını yaptı. Kale önünde bomboş durumda kalan Drogba, istediği kafa vuruşunu yapamadı ve top az farkla yandan auta gitti.

İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gittiler.

İkinci yarının detayları birazdan...

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Sergen Yalçın

Performans: 7/10

Galatasaray'ı oldukça iyi analiz ettiği ve takımını da buna göre hazırladığı belliydi. Ani ataklarla etkili olmaya çalıştılar. İkinci yarıda yaşanan tempo düşüklüğüne ise çare bulamadı.

Roberto Mancini

Performans: 5/10

Maç boyunca 3-5-2, 4-4-2 ve 4-5-1 dizilişleri arasında geçişler yaptırdı. Sürekli arayıştaydı ama bir türlü takımını istenen seviyeye çıkartamadı. Hücum üretkenliği konusunda takımı yetersiz kaldı.

Cimbom'da eksikler Galatasaray'da lisansları henüz çıkartılmayan yeni transferler Alex Telles ve İzet Hajrovic ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Burak Yılmaz ile Albert Riera Gaziantep'e getirilmedi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Armindo Bruma ve Aydın Yılmaz da kadroda yer almadı.

Aydın Yılmaz unutulmadı Galatasaraylı futbolcular ısınmalara "Yanındayız Aydın Yılmaz" yazan ve bileği kırılan oyuncunun fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Cimbom'un Tadı Yok: 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement