Cin Çıkarması Filmi - Son Dakika
Sinema

Cin Çıkarması Filmi

Cin Çıkarması Filmi

Cin Çıkarması filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Cin Çıkarması filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.07.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaşadığı kaybın ardından sorunlu ailesi tarafından yeni bir yatılı okula gönderilen Hannah hayatında yeni bir başlangıç yapacağını düşünür. Fakat kendisi ile konuşan bir kadın sesi duymaya başladığında hayatı değişir. Hannah kafasının içinde olduğunu düşündüğü bu sese bir süre sonra karşı koyamaz hale gelir. Sürekli onunla konuşmakta ve ona talimatlar vermektedir. Hannah bir süre sonra kendisini asla yalnız bırakmayan bu sesin diğer tarafta yaşayan birine ait olduğunu düşünmeye başlar.

Mümtaz Yıldırımlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu in oyuncu kadrosunda Holly Jacobson, Petra Bryant, Adrian Annis, Maria Figgins, Silvana Maimone gibi isimler yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Ben Jacobson’ın üstlendiği in müzikleri de yönetmen Yıldırımlar’a ait.

Yönetmen: Mümtaz Yıldırımlar

Senaryo: Mümtaz Yıldırımlar, Deanna Dewey

Oyuncular: Maria Figgins, Petra Bryant, Adrian Annis , Tova Leigh, Lewis Bonnici, Holly Jacobson, Silvana Maimone, Harrison Sansostri, Lauren Walsh

Filmin Türü: Gerilim

Orijinal Adı: My Guardian Angel

Yapımcı Firma: My Production Limited

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 100 dk.

Dağıtıcı Firma: Derin Film

Vizyon Tarihi: 17.08.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Cin Çıkarması Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement