Çin'de Görünmezlik Pelerini Videosu Rekor Kırdı - Son Dakika
Güncel

Çin'de Görünmezlik Pelerini Videosu Rekor Kırdı

- Çin'de görünmezlik pelerini videosu rekor kırdıPEKİN - Çin'de bir sosyal medya kullanıcısının icat ettiği görünmezlik pelerininin videosunu paylaştı, video kısa sürede ülkede 21.

11.12.2017 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Çin'de görünmezlik pelerini videosu rekor kırdı

PEKİN - Çin'de bir sosyal medya kullanıcısının icat ettiği görünmezlik pelerininin videosunu paylaştı, video kısa sürede ülkede 21.4 milyondan fazla kişi tarafından izlendi

Çin'in sosyal paylaşım ağı Weibo'da, paylaşılan videoda bir adam şeffaf bir kumaş parçasını elinde tutuyor ve üzerine tuttuğu anda vücudunun bir kısmı yok oluyor. "Görünmezlik pelerini" adı verilen bu kumaş parçası, sosyal medyayı sarsarken Kamu Güvenliği Bakanı Chen Shiqu da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Chen, böyle bir görünmezlik pelerinin askeri amaçlarla da kullanılabileceğini söyledi. Chen, 4 Aralık'ta Weibo hesabında videoyu paylaşarak "görünmezlik pelerini"nin askeriyede faydalı olabileceğini yazdı.

Çinli birçok video yapımcısı ise sosyal medyada bazı yazılımlar kullanılarak görüntünün üzerinde oynanmış olabileceğini iddia ediyor.

Çin\'de Görünmezlik Pelerini Videosu Rekor Kırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çin'de Görünmezlik Pelerini Videosu Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement