Çin'de Maden Ocağında Patlama: 22 İşçi Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Çin'de Maden Ocağında Patlama: 22 İşçi Mahsur Kaldı

Çin'in doğusundaki bir maden ocağında meydana gelen patlamada 22 işçi mahsur kaldı. Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri madendeki havalandırma sistemlerini düzelterek, kurtarma çalışmalarına başladı.

21.10.2018 07:31  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in doğusundaki bir maden ocağında meydana gelen patlamada334 işçiden 312'si tahliye edildi. 22 işçi ise mahsur kaldı. Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri madendeki havalandırma sistemlerini düzelterek, kurtarma çalışmalarına başladı.

GECE SAATLERİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Çin Merkez Televizyonunun haberine göre, ülkenin doğusundaki Şangdong eyaletine bağlı Yünçıng ilçesinde bulunan bir kömür madeninde gece saatlerinde patlama meydana geldi.

22 İŞÇİ MAHSUR KALDI

Patlama sırasında madende bulunan 334 işçiden 312'si tahliye edildi, 22 işçi ise ocakta mahsur kaldı.

Patlamanın nedeni henüz belirlenemedi.

EKİPLER, KURTARMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri madendeki havalandırma sistemlerini düzelterek, kurtarma çalışmalarına başladı.

Çin\'de Maden Ocağında Patlama: 22 İşçi Mahsur Kaldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çin'de Maden Ocağında Patlama: 22 İşçi Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı
    13:10 Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

    Gazeteci Can Ataklı, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım
    13:10 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sorumlu herkesin ceza alması gerektiğini vurgulayarak, Türk futbolunun geleceği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) alacağı kararların önemli olduğunu belirtti.

  • Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor
    13:10 Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen arkeolojik kazı çalışmaları sonucunda ortaya çıkan kalıntı ve eserlerin sergileneceği seyir terası projesi hızla ilerliyor. Proje kapsamında Hıdırlık Kulesi çevresindeki antik dönem kalıntıları ve yapılar cam yüzeylerle izlenebilecek. Ayrıca projede ahşap yürüme yolları da yer alacak.

  • Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti
    13:08 Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti

    Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Hatay'da Reyhanlı Çerkes Derneği'ni ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Kuşoğlu, merkezi idarenin yanlışlarına dikkat çekerek Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti
    13:07 Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti

    Tayland'ın Prachup Kiri Khan eyaletinde bulunan eski bir altın madeninde define avcıları kazı yaparken meydana gelen toprak kayması sonucu bir kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından define avcısının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından maden ocağının çevresi kapatıldı ve kurtulan define avcıları ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    13:05 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Maltepe Mahallesi'ndeki bir ilaç firmasında çıkan yangın nedeniyle iş yerinde hasar oluştu. Yangın sırasında hafif yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.


Advertisement