Çin'deki Bu AVM Asansör Yerine Kaydırak Kullanıyor! - Son Dakika
Dünya

Çin'deki Bu AVM Asansör Yerine Kaydırak Kullanıyor!

Çin'de bir alışveriş merkezi zemin kata ulaşmak isteyen müşterilerine asansör yerine kaydırak sunuyor. 49 metrelik kaydırakla 12 saniyede zemin kata ulaşılıyor.

25.06.2017 20:29  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de bulunan Chongqing Alışveriş Merkezi zemin kata ulaşmak için farklı ve eğlenceli bir yol izliyor. Dört katı aşarak zemine ulaşan bu kaydırakla asansöre ihtiyaç kalmıyor. Yaklaşık 49 metre boyundaki kaydırak sayesinde ulaşım yalnızca 12 saniye sürüyor. Bu yaratıcı fikrin alışverişi daha da keyifli hale getirdiği kesin.

YUKARI ÇIKMAK DA BU KADAR EĞLENCELİ OLSUN

Çin'de iç mekanlarda kaydırak kullanımı son zamanlarda oldukça popüler bir trend haline gelmiş. Kullananlar yukarı çıkmanın da bu denli eğlenceli olmasını diliyor.

Çin\'deki Bu AVM Asansör Yerine Kaydırak Kullanıyor!

Son Dakika Dünya Çin'deki Bu AVM Asansör Yerine Kaydırak Kullanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    10:30 Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu Müftülüğü, binin üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. İl Müftüsü İsmail Çiçek, programda öğrencilere Osmanlı dönemindeki 'diş kirası' geleneğini anlattı ve müftülüğü ziyaret etmelerini istedi. Programa, Vali, milletvekilleri ve belediye başkanı da katıldı.

  • Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında hapishanedeki 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkayıp öptü
    10:23 Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında hapishanedeki 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkayıp öptü

    Papa Francis, Roma'daki bir hapishaneyi ziyaret ederek 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkadı ve öptü. Ayini tekerlekli sandalye üzerinden gerçekleştiren Papa, kadınlara gülümseyerek ayaklarını yıkadı. Kutsal Perşembe olarak kutlanan bu tören, İsa'nın havarilerine olan alçak gönüllülüğünü yansıtmaktadır.

  • Yunanistan'da 5.7 büyüklüğünde deprem
    10:19 Yunanistan'da 5.7 büyüklüğünde deprem

    Yunanistan'ın güneyinde 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından 2.9 ve 2.1 büyüklüğünde artçı sarsıntılar kaydedildi.

  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Advertisement