Çin'den Podolski'ye Servet - Son Dakika
Spor

Çin'den Podolski'ye Servet

Çin\'den Podolski\'ye Servet

Almanya basınında Galatasaray forması giyen Lukas Podolski için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

30.01.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya basınında Galatasaray forması giyen Lukas Podolski için müthiş bir iddia ortaya atıldı. Çin 1. Ligi'nde mücadele eden bir Shanghai takımının Galatasaray'ın Alman golcüsüne reddetmesi zor bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Alman Bild gazetesinin haberine göre, Shanghai merkezli bir Çin ekibi Galatasaray'ın Alman golcüsü Lukas Podolski'ye 3 yıllık net 27 milyon euro sözleşme teklifinde bulundu. Lukas Podolski'nin bu teklife sıcak bakıp bakmadığına ise haberde yer verilmedi.

Önümüzdeki günlerde sakatlığı için tedavi gördüğü Almanya'nın Köln şehrinden İstanbul'a dönecek olan Podolski hakkında takımdan ayrılmak istediği iddiaları ortaya atılmıştı. 30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'daki Financial Fair Play krizinin ardından takımdan ayrılmak ve eski takımı Köln'e geri dönmek istediği iddiaları basında yer almıştı.

Transfer dönemine damga vuran Çin takımları ise bu sezon transfer ettiği futbolculara ve takımlara ödediği yüksek bedellerle tüm dünyanın gündemine oturdfu. Ara transfer döneminde Gervinho, Ramires, Renato Augusto, Stephane Mbia, Fredy Guarin, Jadson gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katan Çin ekiplerinin önümüzdeki günlerde yeni transferlere devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Çin'den Podolski'ye Servet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement