Çin ve İsrail Bayrağı Yaktılar - Son Dakika
Güncel

Çin ve İsrail Bayrağı Yaktılar

Çin ve İsrail Bayrağı Yaktılar

Ardahan’da Çin’in Doğu Türkistanlılara, İsrail’in Filistinlilere karşı uyguladığı katliamı protesto etmek için toplanan bir grup ülkücü, Çin ve İsrail bayrağı yaktı.

11.09.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da Çin'in Doğu Türkistanlılara, İsrail'in Filistinlilere karşı uyguladığı katliamı protesto etmek için toplanan bir grup ülkücü, Çin ve İsrail bayrağı yaktı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ülkü ocakları binası önünde toplanan ülkücüler adına konuşan Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ülker, Doğu Türkistan'da, Gazze de ve Dünyanın her yerinde Müslümanların katledildiklerini, zulüm gördüklerini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ah çekiyoruz. Ne diyeyim nereden başlayayım, bir değil ki zulüm her tarafta Müslüman kanı her tarafta gözyaşı ve zulü Doğu Türkistan mı diyeyim Kerkük mü, diyeyim Afganistan mı diyeyim yoksa Irak mı,Gazze mi diyeyim yoksa Filistin mi, Arakan mı diyeyim yoksa Suriye mi, Çeçenistan mı . Saymakla bitmez bu Müslüman'ın çilesi. Ah Müslüman ah uyan artık; buralarda dökülen kan senin kardeşinin kanı. Rabbimiz ne diyor Kur'an kerimde bilmiyor musun"Müminler ancak kardeştirler' buyuruyor.

Evladını kendi topraklarında hunlarca öldürülen bir annenin haykırışıdır zulüm, annesini, babasını, kardeşini gözlerinin önünde kaybetmenin adıdır zulüm,sabahlara kadar aç ve susuz bırakılmaktır,Bu zulme karşı Müslümanların suskun olmasını bilmektir zulüm. Ama en önemlisi,en zoru kafirlerin İslam dinini yok etmek için uğraşlarıdır zulüm. Camileri bombalanmış ve yağmalanmış, İslami değerleri hiçe sayılmış, namusları kirletilmiş bir Müslümanın adıdır zulüm. Peygamber efendimiz hadis-i şerifin de şöyle buyurmuştur ;"Bir kötülük gördüğünüzde onu elinizle, gücünüz yetmez ise dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalbinizle buğuz ediniz. Bizlerin sizlerden istediği bu dur gücümüz yetmese de bu katilleri kalbimizle buğuz edelim.

Her geçen gün öldürülenlerin olduğu, çocukların öksüz kaldığı, kundaktaki bebelerin emzikleri boynunda katledildiği bu duruma sessiz kalan müslümanı Allah bize sormaz mı? Sormaz mı Müslüman neden uyudun, görmedin mi, duymadın mı kardeşlerinin dökülen gözyaşını, kanını demez mi?

Ey Müslüman kardeşim görevimiz nedir biliyor musun? Kafirin İslam dinini terörist olarak tanıttığı bu yüzyılda demokrasi getireceğim diye yıktığı parçaladığı kalpler, nasıl düzelecek biliyor musun? Zaman birlik beraberlik olma zamanı, kardeş olma zamanı. Yüce Rabbimiz Kuran'da 'Şüphesiz Allah, Kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak çarpışanları sever.' ayetiyle birlik olmanın önemini açıkça bildirmiştir. Bize düşen öğüt almak ve Allah'ın yolunda tüm inanan Müslümanlarla birlik olmaktı.Başka bir ayette ise. Allah'ın ipine hepiniz sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın buyurmaktadır. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V) Bir hadisinde Müslüman Müslüman kardeşidir, onu terk ve ihmal etmez Buyurmaktadır. Bu zulmü bitirmek için bir evin tuğlaları gibi kenetlenelim, yıkamasın kafir bizi, ezemesin, ağlatamasın, öldüremesin, öksüz bırakamasın. ve öyle bir nesil yetiştirelim ki kafirin zulmünü bilsin, kuran okusun, anlasın, yaşasın, şuurlu, kuran ve sünnet yolunda, Tevhidi hayatına geçirmiş bir nesil. Irakta öksüz kalan Müslüman bebeğin kendi kardeşi gibi bilsin onun acısına gözyaşı dökebilen bir nesil. Ama bu acıları yaşayan Müslümanın kaybettiği hiçbir şey yok, bu dünyada sıkıntı bir hayatın sonunda şehitlik gibi büyük bir makamla şereflenecekler inşallah, Ama kafirlere Allah bir ayeti kerimede buyuruyor ki; Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.Bir gün defterler kapanacak, hesaplar görülecek… Allah bizi kendi yolunda mücadele eden, kendi davası hakim olsun diye tevhidi şiar edinmiş, ahlaklı, ibadetine düşkün, vatanına, milletine faydalı, zalime karşı dik ve onurlu duran öncü kullarından eylesin İnşallah."

Dünyada yaşanan tüm savaşların ve zulümlerin sona ermesi ve dünyaya barışın ve huzurun hakim olması hepimizin en büyük dileği diyen Ülker 12 Eylül'de hayatını kaybeden ülkücüleri de unutmayarak, "Ayrıca yarının 12 eylül olması dolayısıyla Komünizme karşı Mücadele vermiş, Hak davası için Şehadete ermiş Yusuf Yüzlü Ülkü Erlerini, Ülkücü Abilerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. Rabbim Mekanlarını Cennet Ruhlarını Şad etsin."

Grup daha sonra yanlarında getirdikleri Çin ve İsrail bayraklarını üzerine benzin dökerek yaktı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çin ve İsrail Bayrağı Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement