Çin Vize Basvuru Ücretleri Artık Icbc Turkey Şubelerinden Yatırılabilecek - Son Dakika
Ekonomi

Çin Vize Basvuru Ücretleri Artık Icbc Turkey Şubelerinden Yatırılabilecek

ICBC Turkey, Çin Halk Cumhuriyeti vize başvuru ücretlerini kabul etmeye başladı.

27.04.2018 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ICBC Turkey, Çin Halk Cumhuriyeti vize başvuru ücretlerini kabul etmeye başladı.

ICBC açıklamasına göre, ICBC, Türkiye – Çin arasında iletişimi güçlendirmeye ve ilişkileri geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. ICBC Turkey bu hedef doğrultusunda Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile yeni bir iş birliğine başladı. Çin Halk Cumhuriyeti vize başvurularına ait harç ödemeleri yetkili banka olarak ICBC Turkey'e yatırılabilecek. Ödemeler, ICBC Turkey şubelerinden herhangi bir masraf alınmadan kabul edilecek.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nde gerçekleşen törende; Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, ICBC Turkey Genel Müdürü Gao Xiangyang, ICBC Turkey Genel Müdür Vekili Chen Yubao ve ICBC Turkey Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Karakurum konuşma yaptı.

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, "Dünyanın en büyük bankası olan ICBC'nin Türkiye'deki iştiraki ICBC Turkey ile böyle bir iş birliği içinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu iş birliği ile artık vize başvuru servisini daha hızlı ve daha etkin hale getireceğimize inanıyor ve önümüzdeki dönemlerde ICBC Turkey ile iş birliklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

ICBC Turkey Genel Müdürü Gao Xiangyang da Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği vize başvuru ücreti ile ilgili yaptıkları iş birliğini tamamlamaktan gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"ICBC Turkey bir kuruluş olarak Çin ve Türkiye arasındaki finansal iş birliğinin çok önemli bir örneği olmakla beraber Çinli girişimcilerin Türkiye'deki yatırımının da önemli bir kanıtıdır. Uyguladığımız strateji çerçevesinde, yerel müşteri ve projelerin desteği, komşu ülkelerle iş ilişkilerinin güçlendirilmesi, müşterilerimiz vasıtasıyla Avrupa ve Asya arasında köprü görevinin üstlenilmesi, bölgesel hizmetlerimizin güçlendirilmesi ve pazarlama aktivitelerimizin 'Kuşak ve Yol Projesi" ve "Orta Koridor Projesi' kapsamında genişletilmesi hedeflerimiz arasındadır. 2018 yılı Çin'de "Türkiye Turizm Yılı" ilan edildi ve bu yıl Çin'den çok sayıda turistin Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

Bunun yanı sıra Çin devleti tarafından "Kuşak ve Yol Projesi" kapsamında gerçekleştirilecek 'China International Import Expo 2018' fuarı, 5 – 10 Kasım 2018 tarihleri arasında Şanghay'da ilk defa düzenlenecektir. Bu doğrultuda ICBC Turkey olarak her türlü desteği sağlamaya ve fırsatlara açık bir ortamda herkesin kazanacağı oluşumlar yaratmaya hazırız.Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne bu hizmeti Türk halkına sunmak ve Çin – Türkiye arasındaki iletişimi geliştirmek için ICBC Turkey'i seçmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum"

"Türkiye – Çin İlişkilerine Güçlü Bir Katkı Sağlıyoruz"

ICBC Turkey Genel Müdür Vekili Chen Yubao ise "ICBC Turkey olarak, Çin Büyükelçiliği'nin vize başvurularına ait harç ödemesi için hesap açtığı Çin menşeli banka olmanın onurunu yaşıyoruz.Çin ve Türkiye arasındaki ilişkiler günbegün gelişmekte ve vize başvurusunda bulunan kişi sayısı artış göstermektedir. ICBC Turkey için bu iş birliği yalnızca bir ödeme işlemi olarak kalmayacak, aynı zamanda Çin vizesi için başvuran yerli turistler, yabancı öğrenciler ve iş adamları için daha rahat ve daha etkin hizmet sağlayacaktır. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu değerli iş birliği Çin ve Türkiye arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin pekiştirilmesi için önemli bir rol oynamaya devam edecektir" değerlendirmesinde bulundu.

ICBC Turkey Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Karakurum da "ICBC Turkey olarak Türkiye bankacılık sektörüne girerken somut hedeflerimiz vardı. Geçen sürede gerçekleştirilen gelir artışı dikkate alındığında doğru yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Perakende Bankacılık, Türkiye'deki faaliyetlerimizin çok önemli bir parçası. Bu nedenle Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile vize ücreti tahsilatı konusunda iş birliği yaptığımız için çok mutluyuz. Bu projenin ICBC olarak bizlere değer katacağına inanıyor ve vize başvuru sahiplerine en iyi şekilde hizmet vereceğimizi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çin Vize Basvuru Ücretleri Artık Icbc Turkey Şubelerinden Yatırılabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement