Cinayet Faili 12 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Faili 12 Yıl Sonra Yakalandı

Maltepe'de 12 yıl önce Naci Bozkurt aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü iddiasıyla aranan E.A. polis tarafından gözaltına alındı.

03.04.2014 11:25  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de 12 yıl önce Naci Bozkurt (61) aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü iddiasıyla aranan E.A. (43) polis tarafından gözaltına alındı. Cinayetin ardından İstanbul'dan kaçarak hazırladığı sahte kimlikle izini kaybettiren E.A.'nın kısa süre önce geri döndüğü ve polisin takibine takılarak yakalandığı öğrenildi.

Maltepe'de 3 Temmuz 2002 tarihinde meydana gelen olayda Naci Bozkurt tabancayla vurularak öldürüldü. O tarihte polis tarafından başlatılan soruşturmada olayın failinin alacak verecek yüzünden aralarında husumet bulunan E.A. olduğunu tespit edildi. Polis E.A.'yı yakalamak için çalışma başlatırken İstanbul dışına çıktığı tespit edilen şüpheli izini kaybettirdi.

12 YIL SONRA YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda şüpheli E.A.'nın 12 yıl sonra İstanbul'a geri döndüğü ve sahte kimlikle dolaştığı tespit edildi. Bunun üzerine şüphelinin gidebileceği Kartal ve Pendik'te tespit edilen adreslerle pusu kuruldu. Yaklaşık bir haftalık pusunun ardından önceki gün Kartal'da bir arkadaşını ziyarete gelen E.A. polis tarafından gözaltına alındı. Üzerinden sahte kimlik çıkan şüpheli önce E.A. olduğunu kabul etmedi ancak daha sonra kabul etti.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen E.A. işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(BB)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Faili 12 Yıl Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement