Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi

Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi

Adana'da bir kişiyi silahla öldürdüğü ileri sürülen şahıs hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

03.02.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişiyi silahla öldürdüğü ileri sürülen şahıs hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay 19 Mayıs Mahallesi 1076. Sokakta 19 Haziran 2013'de meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu satıcıları arasında çıkan silahlı çatışmada Remzi Çelebi öldürüldü. Cumhuriyet Savcısı, katil zanlısı Umut Karacan ile kendisine yardımcı olduğu iddia edilen kardeşi 25 yaşındaki Uğurcan ve 26 yaşındaki Ethem Acar hakkında Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Suçu üstlenen Karacan'ın 16 yaşındaki kardeşi F.K. ile ilgili ise Çocuk Savcılığı'nca soruşturma sürdürülüyor.

İddianamede, öldürülen Çelebi'nin, ölmeden önce polis memurlarının 'Seni Umut Karacan ile Cengiz Özdemir mi vurdu?' sorusuna gözüyle 'evet' anlamına gelen işareti yaptıktan sonra öldüğü belirtildi.

Katil zanlılarından aranan Cengiz Özdemir'in, uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldüğü kaydedilirken Çelebi'nin kol ve göğsünde 2 kurşunun girip çıktığı öldürücü kurşunun sıkıldığı tabancayı Umut Karacan'ın mı yoksa kardeşi F.'nin mi kullandığının tespit edilemediğine de yer verildi.

Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan katil zanlısı Umut Karacan'ın müebbet ve 5 yıl hapis, cinayete yardım ettikleri iddia edilen tutuksuz diğer 2 kişinin ise 15'er yıl hapis cezası ile cezalandırılması istendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanığına Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement