Cinayet Şüphelisi, 12 Yıl Sonra Geldiği Köyünde Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi, 12 Yıl Sonra Geldiği Köyünde Yakalandı

Cinayet Şüphelisi, 12 Yıl Sonra Geldiği Köyünde Yakalandı

Tokat'ta 2002 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle biri henüz doğmamış üç kişiyi öldüren Remzi Yurdaer, 12 yıl sonra geldiği köyünde jandarma tarafından yakalandı.

06.10.2014 10:36  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta 2002 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle 27 yaşındaki Sezai Doğan ve 2 yaşındaki oğlu Alper Doğan'ı öldüren, 7 aylık hamile 28 yaşındaki Huriye Doğan'ı yaralayan ve karnındaki bebeğinin de ölmesine neden olan 47 yaşındaki Remzi Yurdaer, 12 yıl sonra geldiği köyünde jandarma tarafından yakalandı.

Başçiftlik İlçesi'ne bağlı Şahnalan Köyü'nde 2002 yılında Doğan ve Yurdaer aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası o gün 35 yaşında olan Remzi Yurdaer, araziden gelen Sezai Doğan, 7 aylık hamile eşi Huriye Doğan ve çocuğu Alper Doğan'a pusu kurdu. Doğan ailesine tabanca ile ateş açan Remzi Yurdaer, baba Sezai Doğan ve oğlu Alper Doğan'ı öldürdü, eşi Huriye Doğan'ı ise yaraladı. Ancak hastaneye kaldırılan hamile Huriye Doğan'ın karnındaki bebek yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Remzi Yurdaer'in yakalanması için başlatılan çalışmalar ise sonuçsuz kaldı.

ÜZERİNDEN 2 SAHTE KİMLİK ÇIKTI

İstanbul'da yaşadığı belirtilen Remzi Yurdaer, olaydan 12 yıl sonra bayram nedeniyle akrabalarını ziyaret etmek için önce Tokat'ın Niksar İlçesi'ne ardından da köyüne geldi. Remzi Yurdaer'in köyde akrabalarının yanında olduğu bilgisini alan Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yakalamak için önlem aldı. Köye gelen jandarma ekiplerini gören Yurdaer yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak köyün çevresinde hazırlık yapan jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yurdaer'in üzerine yapılan aramada 'Yücel Yurdaer' ve 'Mehmet Özyurt' adına düzenlenmiş iki sahte kimlik, ruhsatsız tabanca ve buna ait 15 fişek ele geçirildi. Sorgusunun ardından Tokat Adliyesi'ne sevk edilen Yurdaer tutuklandı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi, 12 Yıl Sonra Geldiği Köyünde Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement