Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı - Son Dakika
Güncel

Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı

Adana'da Suriyeli bir aile tarafından sahip çıkılarak gömülen genç kadının, gönül ilişkisi yaşadığı kişi tarafından öldürülen 3 çocuk annesi Özlem Fırat olduğu ortaya çıktı.

13.03.2019 09:46  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yaklaşık bir yıl önce cesedi sulama kanalında tanınmayacak halde bulunduktan sonra yapılan inceleme sonucu kimliği belirlenen kadının ölümüyle ilgili gözaltına alınan aynı aileden 9 zanlıdan biri tutuklandı.

Kentte 1 Şubat 2018 tarihinde merkez Yüreğir ilçesi Yukarı Çiçekli Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında tanınmayacak halde bir kadın cesedi bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bilgiler elde edildi. İntihar amacıyla kuzeni Rengin Abdo (21) ile 15 Eylül 2017 tarihinde sulama kanalına atlayıp kaybolduğu öne sürülen Suriyeli Emine Hami'ye (18) ait olduğu ailesi tarafından kıyafetlerinden yola çıkılarak teşhis edilen ve ardından toprağa verilen cesedin, yapılan inceleme sonucu başka birine ait olduğu belirlendi.

Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Özlem Fırat

EN SON GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞADIĞI KİŞİYLE GÖRÜŞMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmayla cesedin, kayıp yakınlarından alınan DNA örneklerinin incelenmesi sonucu 23 Eylül 2017 tarihinden beri kayıp olarak aranan evli ve 3 çocuk annesi Özlem Fırat'a (28) ait olduğu tespit edildi. Bu tespit sonrası Fırat'ın ölümüyle ilgili araştırma başlatan ekipler, kadının en son gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Sadık Ç. (32) ile görüştüğünü belirledi.

Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı

BOĞARAK ÖLDÜRÜP KANALA ATMIŞ

Öte yandan, Sadık Ç'nin eşinin ikili arasındaki ilişkiyi öğrenmesi üzerine Sadık Ç. ile Özlem Fırat arasında tartışma çıktığı, bu sırada Fırat'ın boğularak öldürüldükten sonra sulama kanalına atıldığı yönünde iddialara ulaşıldı. Ekip, bunun üzerine cinayet zanlısı Sadık Ç. ile eşinin de arasında olduğu 9 kişiyi merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki evlerine şafak vakti özel harekat ekiplerinin katılımıyla düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Sadık Ç'nin ifadesinde Özlem Fırat ile gönül ilişkisi olduğunu, olay günü konuşmak için sulama kanalı kenarına gittiklerini bu sırada Fırat'ın kendisini kanala attığını söylediği öne sürüldü.

Şüphelilerden 4'ü emniyetten, diğer 4'ü de savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan Sadık Ç. ise tutuklandı.

OLAY

Merkez Yüreğir ilçesi Yukarı Çiçekli Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında 1 Şubat 2018'de iki çocuk, kanalda çürümüş kadın cesedi olduğunu fark edip, durumu polise bildirmişti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı. Cesedin 15 Eylül 2017'de kuzeni Rengin Abdo (21) ile intihar amacıyla sulama kanalına atladığı iddia edilen Suriyeli 18 yaşındaki Emine Hami'ye ait olabileceği değerlendirilerek yakınları tarafından morgdan alınarak toprağa verilmişti. Bu arada, Rengin Abdo'nun cesedi ise intihar olayından bir gün sonra bulunmuştu.

Düzenlenen operasyondan kareler;

Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yasak Aşkta Korkunç Son! Sevgilisi, Genç Kadını Boğarak Öldürüp Kanala Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • HASAN: SU TESDİSİ SU YOLUNDA KIRILMIŞ 25 3 Yanıtla
  • .: Yazık meşgul ediyorlar polisi askeri. 27 0 Yanıtla
  • KIRBAÇ 4 : cani koca acımasız erkek zulmune yeter artık 15 9 Yanıtla
  • Yazıklar olsun Adana: Herşey tiksindirdiniz yeteer artık yeteeeer Adana 18 5 Yanıtla
  • Emre: Ben eminimki her 3 aileden 1 inde aldatma olayı var buda o tür bir olayın neticesi bunu ateşleyen de sosyal medya oldu insanlar yüzyüze konusamadiklarni sosyal medyada rahat rahat konuşur ve o iş aldatmaya kadar gider ve şimdi günümüzde bu işler sanki sıradanlaştı çok yazık sonumuz iyi değil 20 0 Yanıtla Kullanmayın kardeşim : Özellikle evli erkek bayanda feys istkrm olmamalı.akrabanı eşini dostunu ara sor.anneni babanı ara konuş hergün .Valla ben öyle ypyorum. 3 0 Aynen: Bizim maymun suratlı hariç bile oralarda kerkiniyo 2 0
  • Zırto: Haketmiş ölmeyi kocasini niye aldatıyor ki simdi allahin huzuruna ne yüzle çıkacak kadinnn 13 4 Yanıtla
  • isimsiz...!: allah verir allah alır yorumlara bak neyi haketmiş.. herkes insan öldürsün o zaman... 14 3 Yanıtla
  • a a: Evlenmeyin avrupa gibi kimle sabah onla aksam 6 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı
    14:54 Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle dağlık ve ormanlık arazilerde toplanan çiriş otu tezgahlarda satılmaya başlandı. Vatandaşlar, çiriş otunu ilçe merkezine getirerek kurdukları tezgahlarda satışa sunuyor. Çiriş otu, çorba, yumurta, pilav ve börek yapımında kullanılıyor ve doğal olduğu için çeşitli hastalıklara iyi geliyor.

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    14:53 Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nazilli genelinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Çerçioğlu, 'Kentimiz genelinde çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız ile bir arada çalışmaya, hizmetlerimizi ve projelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz' dedi. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Tetik ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  • Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti
    14:51 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti

    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi ve vatandaşlarla iletişim kurdu.


Advertisement