Cinayet Zanlısından Şaşırtan Cevap: "Hak Etti Vurdum, Pişmanım" - Son Dakika
3. Sayfa

Cinayet Zanlısından Şaşırtan Cevap: "Hak Etti Vurdum, Pişmanım"

Cinayet zanlısından şaşırtan cevap: "Hak etti vurdum, pişmanım"GAZİANTEP - Gaziantep'te bir kişiyi öldürerek bir kişinin ise yaralanmasına sebep olan cinayet zanlısı "Hak etti vurdum, pişmanım" dedi.

06.10.2017 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayet zanlısından şaşırtan cevap: "Hak etti vurdum, pişmanım"

GAZİANTEP - Gaziantep'te bir kişiyi öldürerek bir kişinin ise yaralanmasına sebep olan cinayet zanlısı "Hak etti vurdum, pişmanım" dedi.

Şahinbey İlçesi, Kıbrıs Mahallesinde yaşanan olayda Hasan G., aralarında daha önceye dayalı husumet bulunan Yusuf Çiçek ve İbrahim G. ile bir sokakta karşılaşmıştı. Araçlarında bulunan husumetlilerine av tüfeği ile ateş açan Hasan G., bir süre sonra motosikletine binerek olay yerinden kaçarken, olayda Yusuf Çiçek aracında yaşamını yitirmiş, İbrahim G. ise yaralanmıştı.

Olay sonrası kayıplara karışan Hasan G.'nin yakalanması için çalışma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucu adresine ulaştıkları zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Hasan G. sağlık kontrolü için sevk edildiği hastane çıkışı basın mensuplarının sorularına şaşırtan cevaplar verdi. Hasan G. adliyeye götürülürken "Hak etti vurdum, pişmanım" dedi.

Cinayet Zanlısından Şaşırtan Cevap: "Hak Etti Vurdum, Pişmanım"
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cinayet Zanlısından Şaşırtan Cevap: 'Hak Etti Vurdum, Pişmanım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement