Cinayete intihar süsü vermeye çalışan güvenlik görevlisi kameralara yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Cinayete intihar süsü vermeye çalışan güvenlik görevlisi kameralara yakalandı

Anne ve kız kardeşini bıçaklayarak öldüren güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın olaya intihar süsü vermeye çalıştığı anlaşıldı. Olay yerine iki gün sonra tekrar gelip, suç aletini kız kardeşinin eline tutuşturarak, cinayeti onun üzerine atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

25.08.2021 14:56  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal ilçesi Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın üçüncü katında özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iddiaya göre geçen pazar annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü.

İTİRAF ETTİ

Bina sakinleri ise daireden gelen kötü kokuları fark etti. Daha sonra evden ayrılan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü. Özcan, dün saat 21.30 sıralarında cinayette kullandığı bıçağı ölen kız kardeşinin eline tutuşturarak, polisi arayıp kız kardeşinin önce annesini sonra intihar ettiğini söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan'ı ifadesi alınmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Burada yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti.

Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından anne ve kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ekipler Ahmet Özcan'ın otomobilinde uzun süre arama yaptı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Mahalle sakini Necip Dayıoğlu, "Polislerden sonra biz de olayı öğrendik. İki gün önce öldüğünü söyledi polisler. Başka bir bilgimiz yok" dedi.

BİNADAN AYRILIRKEN KAMERAYA YANSIDI

Bu arada katil zanlısı binadan ayrılırken güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlının, elinde poşetlerle binadan çıktığı görülüyor.

Cinayete intihar süsü vermeye çalışan güvenlik görevlisi kameralara yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinayete intihar süsü vermeye çalışan güvenlik görevlisi kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement