Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı

Adana'da, devlet arazisini kiralayan aile, çiftliği kullanmaları için başka bir aileye verdi. Karardan vazgeçilmesi üzerine çıkan tartışmada bir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesi cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

03.10.2018 08:58  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, devlet arazisini kiralayan aile, çiftliği kullanmaları için başka bir aileye verdi. Karardan vazgeçilmesi üzerine çıkan tartışmadabir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesi cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

HAYVAN ÇİFTLİĞİ KURUP KULLANILSIN DİYE AİLEYE TESLİM ETTİLER

Edinilen bilgiye göre, olay 21 Eylül Cuma günü Sarıçam ilçesi Kargakekeç Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Derinel ailesi, devletten 3 yıl önce arazi kiralayıp, hayvan çiftliği kurdu. Aile, yakın zamanda da çiftliği kullanmaları için sözlü olarak Ali Ağar ve akrabalarına verdi.

Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı

KARARDAN VAZGEÇİP DEMİR KAPININ KİLİDİNİ DEĞİŞTİRDİLER

Bu kararlarından vazgeçen Derinel ailesi, bekçileri Mehmet Akçan'ı araziye gönderip demir kapının kilitlerini kırarak değiştirtti. Ali Ağar ve akrabaları da kendilerine vadedilen sürenin dolmadığını belirterek tekrar çiftliğe girdi.

Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı

"O KİLİDİ KIRARSAN BEN DE SENİN ELİNİ KIRARIM"

Bunun üzerine Derinel ailesi, Mehmet Akçan'ı yeniden çiftliğe gönderdi. Bekçi Mehmet Akçan, çiftliğin giriş kapısı önünde Ağar ile tartıştı. Kilidi kırarak içeri gireceğini söyleyen Mehmet Akçan'a müdahale eden Ağar, iddiaya göre "O kilidi kırarsan, ben de senin elini kırarım" diyerek bıçak çekmek istedi.

Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı

AV TÜFEĞİ İLE ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Akçan da geldiği araçta bulunan av tüfeğini alıp Ağar'a ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Ali Ağar, olay yerinde yaşamını yitirdi, Akçan ise kaçtı.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Bu anlar ise Ağar'ın bir akrabası tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Akçan ile azmettirmek suçlamasıyla Ufuk Derinel'i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çiftlikte, Av Tüfeğiyle Vahşi Cinayet Saniye Saniye Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Yazıklar olsun: İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..bunu yapan dümbüğü o çifliğin kapısında asacaksın ve 3 gün ipte bekleteceksin....kokup,kurtlansın... 55 0 Yanıtla
  • sebahattin k: çok cahil var adanada gerçekten 1000 yıl geçse degişmez adana her pislık orda ya bu nasıl insanlık 42 0 Yanıtla
  • recep66: adana olmasa şaşardım 17 2 Yanıtla
  • 44: pislikleriyle övünecek kadar aptallar var 19 0 Yanıtla
  • Ahmet: Vuran adamı assınlar bu hayat bukadar basit mi ya 18 0 Yanıtla
  • halil: millet hayvanlarını satıyor yemin cuvalı olmuş 85 tl bu sığırlarda birbirini vuruyor bıcağı çekmemeliydin nefsi müdafa var adam polisi arayacaktı 1 15 Yanıtla
  • engin: cahilik başa bela oldu 10 0 Yanıtla
  • bayburtlu: KAFIR LAIK SISTEM KANUNLAR IN SONUCU BU SEKILDE OLAYLAR SON BULMUYOR .. 2 8 Yanıtla
  • sarı: adanalıyak allahın adamıyak 2 7 Yanıtla
  • işte insanların bu bitmeyen hırsı: ben bugün 2000 lira maaş alıyorsam allah bereket versin,az a kanaat ederim ben ahmete mehmete bakmam,kimseyle yarış tutmam kimse ile kendimi kıyaslamam kıyaslattırmam,huzurlu çorbamı içerim ekmeğimi yerim allahıma şükür ederim hayat gelici geçici kalp kırmamaya çalışırım.elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya calısırım .dedikodu ortamına girmem girsemde uzaklaşırım hemen.demek istediğim aza yetinelim tembellikte etmeyelim kafamızı dünya malına takmayalım sağlıklıysak imanlıysak boşverin . 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement