Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü - Son Dakika
Yaşam

Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü

Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü

Geçtiğimiz hafta sonu bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile Erzurum'un tanınmış ailelerinden Cindilli ailesinin oğulları Ömer Cindilli ile Çevik ailesinin kızları Nurdan Çevik, dünya evine girdi.

23.09.2021 15:11  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta sonu bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile Erzurum'un tanınmış ailelerinden Cindilli ailesinin oğulları Ömer Cindilli ile Çevik ailesinin kızları Nurdan Çevik, dünya evine girdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'ın nikahını kıydığı çiftin, şahitliklerini ise AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile birlikte Erzurum Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Yusuf Cindilli yaptı.

Nikah töreninin ardından AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak, çifte aile cüzdanını verdi. Daha sonra davetlilerin alkışları eşliğinde gelin ve damat ilk dansı yaptı. Erzurum geleneklerinin yaşatıldığı düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Cindilli ve Çevik ailelerinin mutlu günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü
    19:43 Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü

    Yeşilova ilçesindeki otluk ve kavaklık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaklaşık 40 dönümlük arazideki ağaçlar zarar gördü.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.


Advertisement