Cindy Crawford ile Silestone Hollywood'da - Son Dakika
Güncel

Cindy Crawford ile Silestone Hollywood'da

Cindy Crawford ile Silestone Hollywood\'da

Silestone, 'Tops on Top' kampanyasının yüzü ABD'li süper model Cindy Crawford ile Los Angeles'ta Milk Stüdyosu'nda düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

03.07.2017 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mutfak ve banyo tasarımlarında devrim yaratan Silestone, Cosentino Grup Global Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kuzey Amerika CEO'su Eduardo Cosentino ev sahipliğinde Hollywood Milk Stüdyosu'nda düzenlediği etkinliği ABD'li süper model Cindy Crawford ile gerçekleştirdi. Cosentino müşterileri ve dünyanın en önemli mimar ve tasarım stüdyolarının temsilcilerinden oluşan yaklaşık 300 konuğun katıldığı, Hollywood'un kalbi Los Angeles'ta düzenlenen etkinlikte, Silestone Eternal koleksiyonu tanıtıldı.

"CİNDY CRAWFORD'IN KAMPANYA YÜZÜMÜZ OLMASINDAN GURUR DUYUYORUZ"

Kendi sektörlerinde iki liderin biraraya gelişini simgeleyen Silestone ve Cindy Crawford işbirliğine dair açıklamalarda bulunan Cosentino Grup Global Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kuzey Amerika CEO'su Eduardo Cosentino, "Dünyaca ünlü süper model Cindy Crawford, güzel, şık, estetik ve ilham veren tarzıyla Silestone'u en iyi şekilde temsil ediyor. Sofistike tarzıyla benzerlerinden ayrılan ünlü model Crawford ile gerçekleştirdiğimiz bu ilk etkinlikte, Crawford'ın Silestone 'Tops On Top' kampanyasının yüzü haline gelmesinden gurur duyuyoruz" dedi.

"SİLESTONE'UN MUHTEŞEM YÜZEYLERİNE HAYRANIM":

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan Cindy Crawford ise "Herkeste olduğu gibi benim için de ev, hayatımın en önemli kısmı olan ailemle huzuru ve dengeyi bulduğum özel bir alan. Özellikle tasarım konusundaki tutkumun Silestone ile uyuşmasından çok mutluyum. Silestone'un özverili çalışmalarla hayata geçirdiği muhteşem yüzeylerine hayranım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cindy Crawford ile Silestone Hollywood'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement