Cine5 "Uzun Lafın Kısası" - Son Dakika
Güncel

Cine5 "Uzun Lafın Kısası"

Cine5 "Uzun Lafın Kısası"

Oya Germen aldatıldığını önceden hissetmiş, Geveze ailesinin evinde aldatılmış.

10.11.2012 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ece Vahapoğlu'nun keyifli sunumuyla Cine5 ekranlarında başlayan "Uzun Lafın Kısası" programının konukları Oya Germen, Aşkım Kapışmak, Özgür Aras ve Geveze'ydi. Programın konusu "Aldatma" olunca ünlülerden "aldatılma" itirafları geceye damgasını vurdu. Neco ile uzun yıllar süren evlilikleri aldatma yüzünden biten Oya Germen, "Aldatıldığınızı nasıl anladınız?" sorusuna "Zaten biliyordum, kadınlar böyle şeyleri anlar" diye cevaplandırırken, Özgür Aras'ın ayrılık döneminde yaşadıklarını sorması üzerine bu konuda daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

Programın diğer sürpriz aldatılma itirafı ise radyo dünyasının ünlü ismi Geveze'den geldi. 20'li yaşlarındayken birlikte olduğu eski sevgilisi Geveze'nin ailesinin yazlık evinde, anne ve babasının yatağında başka bir adamla Geveze'yi aldatmış ve ünlü radyocu bu ihaneti gözleriyle görmüş.Kız arkadaşının başka bir adamla kendini aldatmasıyla büyük bir şok yaşayan Geveze, kendi ailesinin evinde üstelik anne ve babasının yatağında yaşadığı ihanetten sonra aldatılma şokunu uzun süre üzerinden atamamış. Olayları öğrenen Geveze'nin annesinin ilk işi ise evdeki yatağı değiştirmek olmuş. Sevilen radyo programcısı Geveze " Aldatıldığınız kişiyi tanıyor muydunuz?" sorusuna " Hayır tanımıyorum, gariban çocuğun biriydi, hem aldatıldık hem evdeki yataktan olduk" diyerek itirafını kahkahayla sonlandırdı.

Ece Vahapoğlu'nun "aldatılan kadınlara ve aldatan erkeklere" önerisi de programa renk kattı. Araştırmalara göre aldatan erkeklerin farklı heyecanları, farklı kadınlarda yaşamak istediği fikrinden yola çıkan Vahapoğlu, programda kısa sarı saçlarına uzun kızıl bir peruk takarak saç rengini değiştirdi ve farklı bir imaja büründü. Vahapoğlu, aldatılan ve aldatılmak istemeyen kadınlara peruk şovuyla aşk hayatlarını renklendirmek için şaka yollu renkli bir tavsiyede bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cine5 'Uzun Lafın Kısası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement