Çingene Filmi - Son Dakika
Güncel

Çingene Filmi

Çingene Filmi

Çingene filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çingene filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

13.07.2011 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hugo Sennart polis tarafından hırsızlık suçundan aranan bir Fransız Çingene'dir. Hugo'yu arayan dedektif aynı zamanda eşi büyük bir soygundan sonra şüphe çekici biçimde ölen mücevher hırsızı Yan Kuq'un da peşindedir. Çingene ceza almadan önce biraz para kazanmalı ve son bir soygun yapmalıdır ve tesadüf eseri yolu Yan'la kesişir, Yan eski sevgilisi ve arkadaşı Ninie'nin otelinde saklanmaktadır. Çingene belirli ahlak kuralları çerçevesinde yaşamakta ve bu onu zaman zaman riske atmaktadır, ayrıca kendi ırkına köpeklere davrandıklarından daha kötü davranan insanlardan nefret etmektedir. Polis giderek yaklaşmaktadır. Hırsızlar arasında onura yer var mıdır?

Yönetmen: José Giovanni

Senaryo: José Giovanni, José Giovanni

Oyuncular: Bernard Giraudeau, Marcel Bozzuffi, Annie Girardot, Paul Meurisse, Alain Delon

Filmin Türü: Suç, Drama

Orijinal Adı: Le gitan

Yapımcı Firma: Adel Productions

Yapım Yılı: 1975

Yapım Ülkesi: Fransa, İtalya

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 120 dk.

Son Dakika Güncel Çingene Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement