Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde cinnet getiren Can Yılmaz, kendisiyle birlikte eşi Güllü, kızı Zeynep Yılmaz'ı benzin dökerek ateşe verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve vücutlarında yanıklar bulunan aileden, anne Güllü Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

18.10.2019 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde cinnet getiren Can Yılmaz, kendisiyle birlikte eşi Güllü, kızı Zeynep Yılmaz'ı, benzin dökerek ateşe verdi.

Ergani ilçesinin Aziziye Mahallesinde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 4 çocuk babası Can Yılmaz, iddiaya göre eşi ile tartıştıktan sonra cinnet getirdi. Bu sırada evde bulunan benzini önce kızı Zeynep ve eşi Güllü Yılmaz'ın üzerine döken baba Yılmaz ardından ateşe verdi. Eşi ve kızı bir anda alev topuna dönen Can Yılmaz daha sonra da kendi üzerine benzin dökerek yaktı.

FERYATLAR ÜZERİNE KOMŞULARI POLİSE HABER VERDİ

Evden duyulan feryatlar ve yangın nedeniyle komşuları polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Vucutlarında çeşitli derecelerde yanıklar bulunan aileye ise ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

ANNENİN DURUMU KRİTİK

Can Yılmaz, eşi Güllü ve kızı Zeynep, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ergani Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanenin acil servisinde tedaviye alınan Güllü Yılmaz'ın sağlık durum ağır olmasıyla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Anne Yılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

3 ÇOCUK KORUMAYA ALINDI

Bu arada olay sırasında ailenin diğer 3 çocuğunun ise evde olmadığı öğrenildi. Olayın ardından eve geldiklerin korkunç manzara ile karşılaşan 3 çocuk polis tarafından korumaya alındı. Olayla ilgili soruştarma başlatıldı.

Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı
Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Vay: Rahatlık batıyo 6 13 Yanıtla
  • Yağmur : Allahım sen yardım et insanlar çıldırmaya başladı allahım sonumuzu hayır etsin inşallah 9 0 Yanıtla
  • Paris celo : Halk artık deli hastanesi isti yor devlet ten 7 1 Yanıtla
    Kara: Bu halkkı bu hale kim getirdiyse onuda yaparlar güzel ülkemi ne hale sürüklediler 6 3
  • Smy 21: Yazık ya 8 0 Yanıtla
  • Babi : Evde benzinin ne işi var ? Nereden çalmış nereye satacaktı 3 4 Yanıtla
    İzmir 78: Bu adamın çok acil itlaf edilmesi gerekiyor. Psikolojik tedaviye gerek yok kesinlikle en kısa sürede itlaf edilmeli. 2 2
  • .....: Evlen...Birde çocuk yap 1 tane yetmedimi eşine baskı yap çocuk istiyorum 2 3 tane olsun diye....Sorumsuz ca doğursun kadın...eee onların eğitimi senin çalıstığın işten yetersiz kalıyor adam akıllı eğitim alamıyorlar okulda aile de...Yazık çok yazık çok kızıyorum böyle insanlara lafa bak cinnet geçirmiş adam kadın naapsın evle mi ilgilenicek çocuklarlamı psikopat adamlamı 6 1 Yanıtla
    azrailin müttefiği: cevabıM GANİMET : e dir şimdi bi baba olarak sana cevap verme gereği duydum çünkü bende çok sıkıntı ve zorluklar çektim ve bunu sen anlayamazsın İNTEHAR, EŞİME - ÇOCCUKLARIMA HİÇBİR ZAMAN ZARAR VERMEYİ DÜŞÜNMEDİM DÜŞÜNMEMDE ama senin gibi zihniyeti bozuklar her şeyi düşünebilecek mahluklar olmuşsunuz ki bunları yazabiliyorsun.. Bir baba nasıl evlatlarını eşini yakar akıl alacak şey değil 2 1 ganimet: pardon aynı evdemi yaşıyordunuz hemen adamı şuçlayıp kadını haklı çıkarıyorsun bir adam bir baba o hadde nasıl geldi olay burdan başlıyor zaten bunu araştırsınlar haklı haksız çıkar ortaya. bir baba evin direğidir kendini hiç düşünmeden tek başına 2 kişiyede bakar 10 kişiye de bakar fedakar ve cefakardır. bu gibi olaylarda adamlar bu hadde bu noktaya nasıl geldi onu öğrenin 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement