Cinsel İlişki Öncesi Büyütücü İlaç Aldı, Kadının Ölümüne Sebep Oldu - Son Dakika
Dünya

Cinsel İlişki Öncesi Büyütücü İlaç Aldı, Kadının Ölümüne Sebep Oldu

Cinsel İlişki Öncesi Büyütücü İlaç Aldı, Kadının Ölümüne Sebep Oldu

Nijerya'da cinsel ilişki öncesi uyarıcı ilaç alan adam, birlikte olduğu kadın kanamadan ötürü ölünce tutuklandı.

03.11.2016 11:33  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya'nın İbadan şehrinde Fatai Busari (50) adlı adam, cinsel ilişkiye girdiği Sadiat Adejuwon (48) isimli kadının ölümüne sebep olmakla suçlandı. Busari'nin cinsel ilişkiye girmeden önce cinsel organ büyütücü bitkisel bir uyarıcı alarak Adejuwon ile birlikte olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz salı günü mahkemeye çıkarılan Busari, yargıç Abiona Richard tarafından tekrar duruşmaya çıkarılacağı tarihe kadar Agodi Cezaevi'ne gönderildi.

SUÇLU BULUNMASI HALİNDE İDAM CEZASIYLA CEZALANDIRILABİLİR

Savcı Salewa Hammed duruşmada, Sadiat Adejuwon'un zanlıyla girdiği cinsel ilişki sonucu öldüğünün belirlendiğini açıklayarak, Busari'nin suçlu bulunması halinde ölüm cezası ile karşı karşıya kalabileceğini ifade etti. Savcı Hammed: "Busari ve ölen kadın, her ikisi de sokak temizliği işinde çalışan iki görevli ve bir arkadaşlık ilişkisi yaşıyorlardı. Olayın yaşandığı gün zanlı Busari, Adejuwon ile ilişki öncesinde cinsel gücü arttırıcı bitkisel, sıvı bir ilaç kullandı. İlişki sonrasında adam, kadının cinsel organından kan aktığını fark ederek durumu acil yardım hattına bildirdi. Saidat Adejuwon olay yerinde hayatını kaybetti." ifadelerini duruşma salonunda dile getirdi.

Fatai Busari'nin 30 Kasım'da tekrar duruşmasının yapılacağı açıklandı.

Son Dakika Dünya Cinsel İlişki Öncesi Büyütücü İlaç Aldı, Kadının Ölümüne Sebep Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı
    16:26 Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

    Brezilya'nın Recife kentinde inşaat halindeki 33 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının binanın en üst katında başladığı ve tüm binayı sardığı belirtilirken, çevredeki binaların alevlerin yayılma riski nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Yangının kısa devre nedeniyle çıktığı düşünülüyor.

  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement