Cinsel İlişki Öncesi Her Çiftin Yapması Gereken 6 Şey - Son Dakika
Kadın

Cinsel İlişki Öncesi Her Çiftin Yapması Gereken 6 Şey

Cinsel İlişki Öncesi Her Çiftin Yapması Gereken 6 Şey

Mutlu bir seks hayatı için olmazsa olmaz 6 şey!

06.08.2015 16:14  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha tutkulu bir seks hayatı mı istiyorsunuz? O halde partnerinizle direkt sevişmeye geçmeden önce bunları yapmaya özen gösterin. Multu bir cinsel yaşam, seks öncesi yapılan bu 6 adımda gizli!

İşte her çiftin seks öncesi yapması gereken 6 şey...

Göz göze bakın

Seksin daha tutkulu hale gelmesi için ilk adım olarak partnerinizle birbirinizin gözlerinin içine bakın. Onu ne kadar istediğinizi gözlerinizle anlatın. Sıcak bir gülümseme, minik öpücükler, göz göze bakışmalar... Partneriniz bundan çok etkilenecek.

Mutlu şeyler düşünün

Çok sıkcıı ve yorucu bir gün geçirmiş olabilirsiniz. Yatağa geçmeden önce mutlaka rahatlamalısınız. Bütün negatif düşünceleri yatak odanızın dışında bırakın ve partnerinizn de aynı şekilde davranmasını sağlayın. Bu konuda sizden daha gerginse onu rahatlatmak için birkaç güzel söz söyleyebilir ve masaj yapabilirsiniz. Mutlu düşünceler, seksi de daha arzu dolu hale getirecektir.

Seks fantezilerinizi birbirinize anlatın

Sağlıklı boyutlarda fantezi kurmanın çiftlerin mutlu bir cinsel yaşam sürmesini sağladığı bir gerçek. Partnerinizle birlikte fantezilerinizi birbirinize anlatın ve hoşlandığınız şeyleri yatak odanızda da uygulayın. Fantezi kurma konusunda kötü olduğunuzu düşünüyor ya da bundan çekiniyorsanız, tüm bu düşünceleri kafanızdan atın. Partnerinizle yatak odanızda özgür olduğunuzu ve seksten zevk almak için sizi engelleyen hiçbir şey olmadığını unutmayın.

Ön sevişmeyi biraz daha uzatın

Ön sevişmelerin çiftleri doruk noktaya ulaştırdığını biliyor muydunuz? Ön sevişme, işte tam da bu sebepten mutlu bir seks hayatının olmazsa olmazlarının başında geliyor. Erkeklerin ön sevişmeyi kısa tutup bir an önce sekse geçmek istedikleri bir gerçek. Ancak seksi mutlu sonla bitirmek istiyorsanız, ön sevişmeyi atlamamanız gerekiyor. Ön sevişmeyi uzatan çiftler aynı anda orgazm olabiliyor.

Hassas noktaların gücünü kullanın

Seks öncesi romantik dokunuşlar, özellikle kadınlar için oldukça önemli. Daha kolay orgazm olmayı sağlayan bu dokunuşlar, erkeklerin de uyarılmasını sağlıyor. Vücudun dış noktaların başlayarak merkeze doğru yapzcağınız dokunuşlar, seks hayatınızı ateşleyecek.

Sarılmaları görmezden gelmeyin

Sarılmak, yalnızca seks sonrası yapılan bir hareket değil! Ön sevişmede başlayıp seksin başlangıcına kadar tutku dolu sarılmaların gücünden yararlanabilirsiniz. Sarılmalar ve kucaklaşmalar, oksitosin hormonunun salgılanmasına neden olur ve sizi seks öncesi rahatlatır.

Son Dakika Kadın Cinsel İlişki Öncesi Her Çiftin Yapması Gereken 6 Şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement