Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım - Son Dakika
3.Sayfa

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım

Adana'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kararın ardından yaşamını korkarak devam ettirdiğini belirten E.K., yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı.

21.10.2020 09:09  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentte 2019 yılında ailesiyle yaşadığı eve yakın bir okulda öğrenim gören ve o dönem 13 yaşında olan E.K., sınıf arkadaşı A.B. (15) ile arkadaş oldu. İddiaya göre, bir süre sonra erkek arkadaşının ağabeyi M.B., küçük kıza sosyal medya hesabı üzerinden mesaj attı. Attığı ilk mesajlarda E.K.'ye arkadaş olarak yaklaşan M.B., ilerleyen sürede E.K. ile görüşmek için baskı yapmaya başladı. Erkek arkadaşı A.B.'ye ağabeyinin attığı mesajları söyleyemeyen ve bir süre sonra onunla arkadaşlığını bitiren E.K., zaman zaman M.B. ile sosyal medya hesabı üzerinden konuşmaya devam etti. 28 Şubat 2019 günü yine sosyal medya hesabı üzerinden konuşan E.K. ve M.B. ertesi gün buluşmaya karar verdi. M.B., 1 Mart 2019 günü aracıyla okuldan E.K.'yı aldı. İkili daha sonra M.B.'nin aracı tenha bir yere çekmesiyle sohbet etmeye başladı. Burada M.B.'nin kendisine cinsel ilişkiye girmeyi teklif etmesinden dolayı araçtan inmek isteyen E.K., şüpheliden kaçmak isterken boynunu koltuk demirine çarparak bayıldı. Kendine geldiğinde kıyafetleri üzerinde olmayan E.K., istismara uğradığını anlayınca otomobilden inerek M.B.'nin yanından ayrıldı.

OLAY SONRASI İNTİHARA KALKIŞTI

Olaydan sonra psikolojisi bozulan E.K., durumu okuldaki iki arkadaşına anlattıktan sonra okul tuvaletinde evden getirdiği hapları içerek intihara kalkıştı. Erken müdahaleyle kurtarılan E.K, konuyu rehber öğretmenine ve daha sonra da ailesine anlattı. Bunun üzerine E.K. ve ailesi, şüpheli M.B.'den şikayetçi oldu. Emniyetteki ifadesinde M.B.'nin kendisine araç içinde tecavüz etmeye kalktığını ve kendisinin de kaçmak isterken bayıldığını söyleyen E.K., "Bana 'uyan, uyan' diye seslendi. Kendisi aracın dışında duruyordu. Ben uyandığımda ayağımdaki çorap dışında üzerimde hiçbir kıyafetim yoktu. Üstümde sperm kalıntıları vardı. Peçete verip silmemi istedi. Ne olduğunu sorunca 'Hiç öyle' diye cevap verdi. Ben de üzerimi giyinip yanından ayrıldım" dedi. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli M.B., E.K.'nin yaşını 17 sandığını ve ilişkinin onun da rızasıyla gerçekleştiğini iddia etti.

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım

YAŞADIĞI KÖTÜ SÜRECİ ANLATTI

Olaydan sonra psikolojik olarak çok yıprandığını ve ailesinin desteğiyle ayakta durduğunu kaydeden E.K., yaşadığı kötü süreci gözyaşlarıyla anlattı. M.B.'nin kendisini istismar etmek için arkadaşça yaklaştığını ve bu olayın yaşandığını belirten E.K., şöyle konuştu: "Bunu yapacağı aklımın ucundan geçmemişti. Sonuçta kardeşinin sevgilisiydim. O gün sadece konuşmak için gittim. Benimle birlikte olmak istedi. Ailene, arkadaşlarına rezil ederim diyerek tehditler savurdu. 'Elimde fotoğrafların var' dedi. Bahsettiği fotoğraflar da açık seçik fotoğraflar değil. Sadece bikinili fotoğraflarımdı. Elinde bıçak da vardı. Çok korktum. Araçtan kaçmak isterken bayıldım ve uyandığımda istismara uğramış haldeydim. Önce bu durumu aileme söylemeye çekindim. Fakat artık onların yanımda olduğunu biliyorum. Onlar her düştüğümde yanımda oldular. O gün bunların yaşanacağını bilseydim, o arabanın yanından dahi geçmezdim. Şimdi bu kişi serbest ve ben korkarak yaşıyorum. Arabasıyla bir kere evimizin önünden geçti ve ben sinir krizi geçirdim. Dışarı dahi adımımı atamıyorum. Çok korkuyorum. O benim geleceğimi mahvetti. Adaletin yerini bulmasını istiyorum."

"RIZASI OLSAYDI DAHİ BU BİR SUÇTUR"

Mağdur E.K.'nin avukatı Öykü Eşberk ise Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şüpheli M.B.'nin tahliye edilmesinin kendileri için üzücü ve şaşırtıcı bir sonuç olduğunu, olayın yaşandığı süreçte mağdurun 13-14 yaşlarında olduğunu ve davanın çocuğun nitelikli cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılınması hususunda açıldığını belirtti. Bütün delillerin ve adli tıp raporlarının lehlerine olduğunu vurgulayan Eşberk, "Buna rağmen sanık 9 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. 18 yaşından küçük olan herkes çocuktur. 15 yaş altında ise durum daha da kritik bir hal alır. Kızımızın zaten olayda rızası yoktur fakat rızası olsaydı dahi bu geçerli bir durum olmayacaktı. Bu bir suçtur ve çocuğa yönelik işlenmiştir. Biz tahliye kararına itiraz ettik. Umudumuz bu kişinin hak ettiği cezayı almasıdır" diye konuştu.

Davayla ilgili bir sonraki duruşmanın 17 Kasım günü Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceği belirtildi.

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinsel istismara uğrayan kız çocuğu yaşadığı dehşeti anlattı: Uyandığımda çırılçıplaktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ALPER : Benimde bir kızım var Rabbim kimseye böyle birşey yaşatmasın çocuklarımıza sahip çıkalım ne olursa olsun onların yanında olalım suç işleyenler cezasız kalmasın adalet yerini elbette bulacaktır. 37 1 Yanıtla
  • Türk: yazıklar olsun 28 1 Yanıtla
  • mustaffa: Konuşmak istiyorum adresimi vereyim mi. 1 17 Yanıtla
  • Adalet: Arkadaş bu cinsel istismardan niye kimse tutuklanmıyor. Herkes serbest kalıyor. Olayların içyüzünü tam olarak bilmiyoruz ama ceza alan neredeyse yok gibi. Adalet mekanizmasının çivisi çıkmış... 16 2 Yanıtla
  • Türk: eyyyy türkiye adaleti sen mi büyüksün ben mi 9 4 Yanıtla
  • OBJEKTİF: KONUŞMAK İÇİN TAKSİYE BİNMEK GEREKSİZ ÇÜNKÜ KONUŞMANIN EN KOLAY YOLU ÇARŞININ MERKEZİNDE OLUR .NEDEN ?HERKES KENDİ DERDİNDE KİMSE KİMSEYİ DİNLEMİYOR TAKİP ETMİYOR .TAKSİYE BİNMEK ARDINDAN TENHA BİR YERE GİTMENİN SONUCU DÜŞÜK YAPMALARA BİLE GİDER .SUÇLU SUÇLU ANLADIKDA SUÇA TEŞVİKTE SUÇTUR . 7 0 Yanıtla
  • genç: şimdiki kızlar hep böyle , bu kızın anlattığı olay şekli gerçekmi hikayemi bilmiyorum ama şimdiki yeni nesil 13-17 yaş aralığı hiç hoş şeyler sergilemiyor, anasına babasına el kaldıran mı dersin evden kaçanmı dersin 13 yaşında erkeklerle gezenmi dersin bilmiyorum yazık ya dikkat etmek lazım 4 1 Yanıtla
  • Fıret Erik Greyfurt: Bu zamanda Çok dikkat etmek gerekiyor.Eskidenmiiş çocuğuum dışarda oyun oynasın falan heryer it kopuk dolu... 4 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: SANKİ KIZIN HİÇ SUÇU YOK .YÜZDE ELLİ YÜZDE ELLİ .İŞİN GETİRİSİ GÖTÜRÜSÜ .BAŞINDAN BELLİ . 3 1 Yanıtla
  • arkadaş ben bu insanları: anlamıyorum ne demek beraberde olsa sucmuş kimse kimseyi kandırmadıkdan sonra kendi rıza sı ile olmuşsa ne yapabilirsinizki suc burda ailede sen cocugunu erkek olsun kız olsun edepli ahlaklı yetiştirmesen herşey olur 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı
    12:12 Samsun'da Kumar Oynayanlara İşlem Yapıldı

    Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 12 şahıs ile iş yeri sahibi 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım uygulanırken, işyeri sahipleri ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem gördü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı
    12:10 İstanbul'da kargo çekleri operasyonu: 102 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonda kargoya verilen çekleri çalan ve kurdukları paravan şirketler aracılığıyla da çeklerin tahsilatını yapan 102 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2'si avukat 48 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti
    11:59 Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazada ayrıca 5 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement