Cinsel saldırıdan suçlanan genci, gizlice çektiği cinsel ilişki videosu kurtardı - Son Dakika
Güncel

Cinsel saldırıdan suçlanan genci, gizlice çektiği cinsel ilişki videosu kurtardı

Erzurum'da cinsel saldırı suçlamasıyla 27,5 yıla kadar hapsi istenen 24 yaşındaki genci, gizlice çektiği görüntü kurtardı. Dava iddianamesinde görüntüde genç kızın, suçladığı gence karşı koyduğuna dair bir delil olmadığı vurgulandı.

14.11.2019 10:54  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kız arkadaşı G.B.'ye (25) ailesi ile tanıştırma bahanesiyle götürdüğü evde cinsel saldırıda bulunduğu ve bu anları kameraya kaydettiği iddiasıyla hakkında 27,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan M.B.K.'nin (24) yargılanmasına başlandı. Savcılıkta şikayetçi olan genç kız, mahkemede şikayetinden vazgeçti.

İddialara göre M.B.K. ve G.B. ortak arkadaşları aracılığıyla tanışarak, sevgili oldu. M.B.K., 9 Nisan 2018 günü, kız arkadaşını ailesiyle tanıştırma bahanesiyle, Palandöken ilçesi Karayolları semtindeki evlerine götürdü. Yine iddiaya göre M.B.K., genç kıza cinsel saldırıda bulundu ve bu anları kameraya kaydetti. G.B., savcılığa başvurarak, M.B.K.'den şikayetçi oldu.

"CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

G.B., şikayetinde "Dokuz ay önce M.B.K. ile sevgili olduk. Kendisi bana niyetinin ciddi olduğunu ve beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ailesi ile tanışmak için eve gittik. Gittiğimizde evde ailesi yoktu. 'Beni buraya neden getirdin?' diye sorduğumda, benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Kabul etmeyince zorladı. Korkup, kabul ettim. Cinsel ilişki esnasında gizlice görüntü çekmiş. Şikayetçi olmam durumunda görüntüyü yayacağını söyleyerek, şantaj yaptı. Bunun üzerine ilişkimi sonlandırdım" dedi.

27,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Suçlamaları kabul etmeyen M.B.K. ise, G.B. ile aralarında olan cinsel ilişkinin rızayla olduğunu, videoyu da eski kız arkadaşının rızası ile çektiğini ileri sürdü. M.B.K. hakkında Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla, 'cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 3 yıldan 10,5 yıla, 'özel hayata ilişkin görüntü veya sesleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek'ten ise 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 5 yıldan 27,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

KENDİ RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Dava iddianamesinde, görüntüde G.B.'nin, M.B.K.'ye karşı koyduğuna dair bir delil olmadığı vurgulandı.Tutuksuz sanık M.B.K.'nin 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Sanığın gelmediği duruşmada G.B., M.B.K. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyerek, "M.B.K., benden habersiz çektiği videoyu enişteme gönderdi. Ailemden korktuğum için zorla ilişkiye girdiğini anlattım. Evde de zorla tutulmadım. Kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

Duruşma, M.B.K.'nin ifadesinin alınması ve eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Cinsel saldırıdan suçlanan genci, gizlice çektiği cinsel ilişki videosu kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinsel saldırıdan suçlanan genci, gizlice çektiği cinsel ilişki videosu kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Belgin: Evlenmek isteyen evine götürmez. Ailesiyle evine istemeye gelir. 66 3 Yanıtla
  • Yavuzca : Bu kadınlardan uzak duracan) 41 6 Yanıtla
  • Topal : Videodan ceza alır adalar işte ne yapak elimizde kamera ilemi gezelim bu kıza 27 yıl vereceksin bak bakalım bir daha iftira atan olurmu iyice çoçuk oyuncağım döndü kadına verilen haklara yazık hani eşitlik 36 4 Yanıtla
  • Ahmet : Adam video ya çekmese tecavüzcü olup içeride yatacaktı boşa. Bu zamanda çoğu kadının yaptığı iftira eşlerine bile iftira atıyorlar. 29 3 Yanıtla
  • aa: ıyıde o zman rahat duracaksın kadına yaklaşmıyacaksın. bırde o goruntulerı nıye ceker bır erkek amac neı 9 14
  • Esma: Senin gibilerinden de uzak durmak lazım 6 15
  • Hakan: Yavuzca her kadın için geçerli değil genelleme yapma arkadaşım masum kadınların kul hakkına girmiş oluyorsun 17 3
  • Cam: Niyemi çeker? İftiraya ugrarsa bir delili olsun diye... 8 5
  • aa: hah susnu bıleydın uzak duracannnn 3 0
  • Yargı budur basgan: Heyeeeeyt be işte budur , dağılın gençler, 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Dilovası'nda Tabancalı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı
    12:38 Dilovası'nda Tabancalı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişi, otomobilinden indiği sırada husumetlisinin tabancalı saldırısına maruz kaldı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Yaralanan kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı
    12:37 Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs geyiğe çarptı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi
    12:37 Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi

    Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremlerin öğrenciler üzerindeki etkisini azaltmak ve yetenekli çocukları keşfetmek amacıyla ses yarışması düzenledi. Yarışmanın ilçe finalleri başladı ve birinci seçilen öğrenciler il finalinde yarışacak. Yarışmada öğrenciler türküler seslendirirken öğretmenleri de sazlarıyla eşlik ediyor. Yarışmanın amacı, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek ve depremlerin verdiği stresi atmak olarak belirtildi.

  • Unutulmaya Yüz Tutmuş Gomalak Ustası Ayhan Kaymak, Gençlere Mesleği Öğretmek İstiyor
    12:36 Unutulmaya Yüz Tutmuş Gomalak Ustası Ayhan Kaymak, Gençlere Mesleği Öğretmek İstiyor

    43 yıldır Gomalak ustalığı yapan Ayhan Kaymak, mesleğin unutulmaya yüz tuttuğunu ve gençlere öğretmek istediğini belirtti. Gomalak, antik ürünlerin yenilenmesinde kullanılan bir yöntemdir ve ustalarının sayısı her geçen gün azalmaktadır. Ayhan Kaymak, mesleğini gençlere öğreteceği bir atölye kurmayı hedeflemektedir.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    12:36 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Taşkent Caddesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, yüzlerce kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Karabük'e hizmet etme sözü verdi. Programa AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da katıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti
    12:36 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ücretsiz spor okullarında eğitim gören Cimnastik Kulübü öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Cimnastik Müsabakalarında derece elde etti. Köşkler Spor Salonunda düzenlenen müsabakada, DBB sporcuları Emel Eslem Turgut birinci, Azra Neva Zengin üçüncü ve Hevin Rojvina Kurçak dördüncü oldu.

  • İzmit Belediyesi Anıtpark'ta Mobil Aşeviyle İftar Sofrası Kuruyor
    12:35 İzmit Belediyesi Anıtpark'ta Mobil Aşeviyle İftar Sofrası Kuruyor

    İzmit Belediyesi, her gün Anıtpark'ta mobil aşevi aracılığıyla iftar sofrası kuruyor. Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek olan uygulamaya İzmitliler ilgi gösteriyor.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi İşçileri Eyleme Çıktı
    12:35 İzmir Büyükşehir Belediyesi İşçileri Eyleme Çıktı

    Belediye-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında devam eden TİS görüşmelerinin tıkanması sonucu yaklaşık 6 bin işçi eyleme çıktı. İşçiler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik Evi Binası önünde oturma eylemi başlatacak.

  • Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:35 Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

    Esenyurt Belediyesi ekipleri, parklarda yenileme ve bakım çalışmaları yaparak, parkları temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor.


Advertisement